Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Houten hondenbed

Houten hondenbed

Ben je op zoek naar een houten hondenbed? Tinki.nl helpt je graag bij het uitkiezen van het juiste houten hondenbed.

Kopen of zelf maken?
Er is volop keuze in houten hondenbedden. De prijzen van deze hondenbedden verschillen nogal van standaard hondenbedden. Dit heeft te maken het materiaal. Hout is een stuk duurder.
Wanneer je een houten hondenbed koopt is het goed om te kijken of het hondenkussen of hondenmatras erbij zit. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend. Misleidend kunnen dan de afbeeldingen zijn waar een hondenbed met kussen op staat afgebeeld.  

Hondenbed hout.jpg

Doordat de prijzen aan de hoge kant kunnen zijn, kiezen hondenbezitters ervoor om zelf een hondenbed van hout te maken. Ben je creatief? Wellicht is het dan een idee om het hondenbed zelf te maken. Op internet zoals op hondenfora ’s kun je handige tips en richtlijnen vinden om een houten hondenbed te maken. Zorg er in ieder geval door dat er geen scherpe randen aan het bed zitten waar je hond zich aan kan bezeren.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 13
Actieve filtersMateriaal: Hout1 Filters
Sorteer op

softbench

Binnen of buiten?
je het bed buiten wilt neerzetten moet het hout wel geïmpregneerd zijn. Dit zorgt ervoor dat het hout waterafstotend is. Het is jammer wanneer je houten hondenbed verrot omdat deze niet is behandeld met een middel om het waterafstotend te maken. Je kunt het hout ook met een wash behandelen welke bedoeld is voor dat houttype. Je kunt dan gelijk kiezen of je het hout een kleurtje wilt geven.
Houten hondenbedden staan mooi bij interieurs met een landelijke stijl. Een houten hondenbed kan net wat meer uitstraling hebben dan een standaard hondenbed. Je zou het hondenbed kunnen verven naar jouw voorkeur of de naam van je hond op het bed schrijven.