Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Houten hondenmand

Houten hondenmand

 Wil je graag een hondenmand aanschaffen voor je trouwe viervoeter? Houdt er dan rekening mee dat er erg veel keuze is uit verschillende hondenmanden. Tinki.nl helpt je bij het kiezen van een geschikte hondenmand voor jou en je hond. Een van de vele keuzes die er zijn is de keuze voor een houten hondenmand.  Het grote voordeel van een houten hondenmand is dat deze is gemaakt van een natuurlijk materiaal, en tevens is dit materiaal erg duurzaam. De uitstraling van een houten hondenmand ligt erg aan de afwerking. Zo kan een hondenmand van hout erg modern zijn, maar ook een oude uitstraling hebben. Zo zal er zeker naar ieders smaak iets tussen zitten!

hondenknuffels.jpg

Functionele aspecten van een hondenmand van hout

Wat zo gemakkelijk is aan een houten hondenmand is dat deze simpel te reinigen is. Aangezien het kussen niet aan de mand vast zit kun je deze er gemakkelijk uit halen, en zo kun je overal goed schoonmaken. Daarnaast is een houten hondenmand of hondenmand van hout een ideale plek voor je hond om even tot rust te komen. Het is zijn eigen plekje, en ook wanneer hij hier behoefte aan heeft kan hij zich hier even terug trekken.
Ook is het voor de nacht de perfecte plek voor je hond om lekker te slapen. Na een goede nachtrust in zijn houten hondenmand kan je hond de volgende dag weer met alle energie er tegen aan.

 

Lijst
Aantal gevonden: 27
Actieve filtersHout1 Filters
Sorteer op

Variaties op de houten hondenmand

Naast de doorsnee hondenmand die is gemaakt van hout, is er ook een andere variatie, namelijk: een hondenmand van steigerhout. Het grootste verschil met een doorsnee houten hondenmand is, is dat deze een massievere uitstraling heeft. En daarnaast zien ze er ook robuuster uit.  

Ben je toch nog niet overtuigt voor de keuze van een houten hondenmand? Dan zijn er nog meer dan genoeg andere materialen hondenmanden zoals een hondenmand van leer, kunststof of misschien is een hondenmand gemaakt van bont toch meer iets voor jou!