Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hurtta regenjas

Hurtta regenjas

Loop je vaak met je hond in de regen of loop je vaak in moerassig gebied? Dan kun je ervoor kiezen om je hond te beschermen met een Hurtta regenjas. Hurtta staat bekend als een kwalitatief goed merk met vele honden producten in het assortiment. Zo heeft Hurtta vele verschillende soorten hondenjasjes die voor vele verschillende doeleinden worden gebruikt.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 2
Actieve filtersMerk: Hurtta1 Filters
Sorteer op

hurtta regenjas.jpgHurtta regenjas voor de hond
Wanneer je vaak met je hond in de regen loopt of op plekken waar veel waterplassen kunnen liggen, kan je je hond beschermen met een hurtta hondenregenjas. Kenmerkend aan een Hurtta regenjas is dat deze wind en natuurlijk waterbestendig is zodat deze jas ook te gebruiken is voor honden die tijdens de koudere dagen worden beschermd tegen onderkoelingsverschijnselen. Tijdens de koudere winterdagen in ons land kan een combinatie met kou en een nat vacht onderkoelingsverschijnselen bij je hond veroorzaken. Door het gebruiken van een Hurtta regenjas voor je hond kan je je hond hiertegen beschermen. Wanneer gewenst zijn er ook Hurtta regenjassen voor je hond te verkrijgen die lichtelijk gewatteerd zijn zodat ze zouden kunnen dienen als hondenwinterjas.

Een regenjas van Hurtta heeft niet alleen als functioneel doel om je hond te beschermen tegen regenachtige wandelingen, door je hond een regenjas te laten dragen bescherm je ook de vacht van je hond. Vachtbescherming kan belangrijk zijn wanneer de vacht van je hond is geïrriteerd of wanneer je op korte termijn met je hond naar een hondenshow gaat. Daarnaast kan een nat vacht ook behoorlijk stinken waardoor je dan genoodzaakt bent je hond te moeten wassen met een hondenshampoo. Te vaak wassen is daarentegen ook niet goed voor de vacht van je hond. Door je hond de Hurtta regenjas te laten dragen zorg je ervoor dat de conditie van de vacht van je hond niet verslechterd.