Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Jachtlijn hond

Jachtlijn

Ben je opzoek naar een hondenlijn die gemakkelijk in gebruik is, zekerheid biedt en daarnaast ook nog verkrijgbaar is in verschillende lengtes? Dan is een jachtlijn voor je hond precies wat je zoekt! Een honden jachtlijn onderscheidt zich van de andere hondenlijnen omdat het een halsband en een hondenlijn in 1 is.

Een aantal voordelen op een rij

Doordat de halsband in de jachtlijn verwerkt is heb je altijd alle accessoires om met je hond te kunnen wandelen bij elkaar. Daarnaast vormt het een mooi geheel omdat de band en de lijn in elkaar overlopen en zo dus gemaakt zijn van hetzelfde materiaal en exact dezelfde kleur zijn. Hierdoor vormt het echt een geheel.

Daarnaast is een jachtlijn ideaal wanneer je hond van water houdt en graag zwemt. Omdat je een jachtlijn gemakkelijk af kan doen, kan je hond snel het water in en voorkom je dat je jachtlijn nat wordt. Ook een groot voordeel hierbij is dat de lijn en halsband in zijn geheel af gaan. Hierdoor wordt de halsband van je hond ook niet nat in tegenstelling tot wanneer je hond een aparte halsband met lijn draagt. In dat geval blijft de halsband om en wordt deze wel nat.

Een ander voordeel is dat je je hond kunt aanleren om zichzelf aan te lijnen. Op deze manier zal hij zelf zijn kop al door het gedeelte van de halsband halen en dit is natuurlijk ideaal!

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 1
Actieve filtersType riem: Jachtlijn1 Filters
Sorteer op

jachtlijn.jpg

Honden jachtlijnen met 1 of 2 stoppen

Jachtlijnen voor je hond zijn er met een enkele of een dubbele stop. Een enkele stop zorgt er voor dat het gedeelte van de halsband niet groter kan worden, maar wel kleiner. Wanneer je hond te hard aan de riem trekt zal de halsband strakker worden en op deze manier wordt de hond geïrriteerd en zal het trekken aan de riem afnemen. Een jachtlijn met een enkele stop is ook goed te vergelijken met een sliplijn.

Wanneer je kiest voor een dubbele stop kan de halsband niet groter, maar ook niet kleiner worden.

Op deze manier wordt de hond niet geïrriteerd wanneer hij te hard aan de riem trekt. Bij een dubbele stop is het belangrijk dat je de stoppen goed op elkaar afstemt, zodat het halsband gedeelte niet te strak, maar ook zeker niet te los zit