Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Karlie hondenspeelgoed

Karlie hondenspeelgoed

Karlie hondenspeelgoed heeft een breed assortiment speelgoed voor je hond. Voor alle honden van klein tot groot en van jong en oud is er een geschikt Karlie hondenspeeltje te vinden. Op Tinki.nl kun je Karlie hondenspeelgoed en andere producten van Karlie met elkaar vergelijken. Op deze manier kun  je het juiste speeltje voor je hond vinden.

Karlie hondenspeelgoed.jpgWelk speeltje past bij jouw hond?

In de wereld van hondenspeelgoed zijn ontzettend veel speeltjes te vinden. Maar niet elk speeltje vindt je hond leuk en/of is geschikt voor je hond. Je zult gaan zien dat je speeltjes zult aanschaffen waar je hond niet naar omkijkt. Door dingen uit te proberen kun je speeltjes uitsluiten en gerichter op zoek gaan naar hondenspeelgoed. Spelen met je hond is, naast dat het ontzettend leuk is, ook goed voor de relatie tussen jou en je hond. Met spelen geef je je hond positieve aandacht, wat elke hond nodig heeft. Tijdens spelen kun je dingen oefenen die belangrijk zijn in de opvoeding. Hierbij kun je denken aan commando’s aanleren maar ook grenzen leren aan je hond. Hieronder kun je een aantal speelopties lezen die je samen met je hond kunt doen. Door het brede assortiment van Karlie hondenspeelgoed kun je volop variëren in speeltjes die je je aanbiedt.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 42
Actieve filtersMerk: Karlie Flamingo1 Filters
Sorteer op

Karlie hondenspeelgoed.jpgSpelen met je hond is, naast dat het ontzettend leuk is, ook goed voor de relatie tussen jou en je hond. Met spelen geef je je hond positieve aandacht, wat elke hond nodig heeft. Tijdens spelen kun je dingen oefenen die belangrijk zijn in de opvoeding. Hierbij kun je denken aan commando’s aanleren maar ook grenzen leren aan je hond. Hieronder kun je een aantal speelopties lezen die je samen met je hond kunt doen. Door het brede assortiment van Karlie hondenspeelgoed kun je volop variëren in speeltjes die je je aanbiedt.


  • Hondenpuzzel: Een hondenpuzzel is een manier om je hond zijn lichaam en geest te trainen. Je stimuleert de hersenen van je hond de puzzel op te lossen. Karlie Doggy Brain Train daagt je hond uit kijkend naar het niveau wat hij aan kan. Je kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden. Wanneer je voor het een honden denkspel met je hond gaat spelen, begin dan bij niveau 1. Bouw de moeilijkheidsgraad uit wanneer je ziet dat je begrijpt wat er van hem verwacht wordt. Een ander voorbeeld van een denkspel is de Karlie Brain Train Cube.
  • Pluche speeltjes: Karlie hondenspeelgoed heeft schattige en zachte pluche speeltjes. De Karlie Cuddlefriend bijvoorbeeld is een leuk speeltje voor je pup.
  • Speeltjes met de bal: Hondenballen kunnen eigenlijk niet ontbreken in het speelgoed van je hond. Een bal los of een bal met een touw zijn uitdagende en leuke speeltjes voor je hond.
  • Speelgoed met piep: Speeltjes waar een piep geluid in zit vind je ook terug in het assortiment van Karlie hondenspeelgoed. Niet altijd even leuk voor de oren van het baasje, maar leuke speeltje voor je hond.

Snuffel rond op Tinki.nl om te ontdekken uit welk Karlie hondenspeelgoed je een keuze kunt maken. Let wel op bij het speelgoed van je hond of hij hiermee alleen gelaten kan worden. Is het speeltje stevig genoeg of kan hij dingen van het speeltje afkauwen?