Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Karlie hondentuig

Karlie hondentuig

Ben je op zoek naar een geschikt hondentuigje voor je hond? Heb je een puppy die je graag wilt voorzien van een hondentuigje die meegroeit of heb je een hond die wel eens een slee of wagen moet trekken? Karlie heeft voor veel van dit soort vraagstukken een bijpassend hondentuigje. De hondentuigjes van Karlie staan bekend om de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt voor het maken van een hondentuigje en de lange levensduur van een hondentuigje.

Hondenhoodie1.jpgOver het Karlie tuigje

Ieder Karlie hondentuigje is verstelbaar door de verstelbare bandjes waardoor je het hondentuigje goed kan laten aansluiten bij je hond. Zorg er wel voor dat het Karlie hondentuig niet te strak zal zitten bij je hond want dit kan schuurplekken en andere huidirritaties opleveren. Bekijk tijdens de eerste keren wandelen met een hondentuigje ook regelmatig de oksels van je hond om te kijken of de huid geïrriteerd raakt. Het beste is dat er tussen je hond en het hondentuigje ongeveer twee vingers of een hand als speling tussenpast.

Bovenop het Karlie hondentuig kun je het hondentuigje bevestigen bij je hond door middel van een of twee klikgespen. Bij sommige modellen kunnen deze klikgespen ook nog gelockt worden voor extra veiligheid. Doordat de meeste Karlie tuigjes zijn voorzien van een dubbele band, blijft het hondentuigje over het algemeen beter op zijn plek zitten dan hondentuigjes die maar een band hebben. Bovenop het Karlie hondentuig bevindt zich de ring waar een hondenriem aan bevestigd kan worden. Een Karlie tuigje kan dan ook perfect gebruikt worden in combinatie met een Karlie hondenriem.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 2251
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

Hond slaapt.jpg

Soorten Karlie tuigjes

Het merk Karlie heeft verschillende soorten hondentuigjes in haar assortiment. Zo zijn de Karlie tuigjes te verkrijgen voor zowel kleine als de wat grotere honden. Een Karlie hondentuig is in verschillende varianten te verkrijgen. Zo zijn de Karlie hondentuigjes tegenwoordig ook te bestellen in vele verschillende kleuren en Karlie ontwerpt steeds vaker hondentuigjes met een leuk patroontje. Ook zijn er verschillende modellen van de Karlie tuigjes te verkrijgen. Zo heeft Karlie instaptuigjes voor de hond maar ook tuigjes waarbij je hond geen poot voor hoeft op te tillen. Wanneer je het getrek van je hond tijdens het wandelen zat bent, kun je er ook voor kiezen om een anti trek tuigje van karlie aan te schaffen. Hierdoor zal je hond binnen de kortste keren minder trekken aan de hondenlijn tijdens het wandelen.

Daarnaast kan er ook nog een keuze gemaakt worden in het te kiezen materiaal. Er zijn Karlie hondentuigjes te verkrijgen die met fleece stof zijn gevoerd of een hoogwaardig nylon hondentuigje. Karlie heeft ook kunstlederen hondentuigjes in haar assortiment.

Naast de degelijke hondentuigjes heeft Karlie ook tuigjes in haar assortiment die zijn voorzien van enkele strass steentjes en zelfs hondentuigjes die met de hand zijn gemaakt. Voornamelijk de Karlie hondentuigjes van leer maar ook de andere karlie tuigjes zijn erg onderhoudsvriendelijk en goed schoon te houden. Zo zijn er namelijk Karlie tuigjes te verkrijgen die weersbestendig zijn.

Daarnaast zijn er ook Karlie hondentuigjes beschikbaar die zijn voorzien van reflecterende strepen. Hierdoor is je hond ook tijdens het wandelen in het donker goed zichtbaar voor het verkeer. Bij de Karlie hondentuigjes heb je zelfs de mogelijkheid om reflecterende spreuken te bestellen die door middel van klittenband blijven plakken.

Voor kleine puppy’s heeft Karlie zelfs een speciaal meegroei hondentuigje waardoor je extra lang kan doen met een hondentuigje voor puppy’s. Echter zijn deze meegroei hondentuigjes beter geschikt voor de wat kleinere puppy’s. Ook voor sporthonden of honden die vaak trainen heeft Karlie speciale hondentuigjes voor ontworpen. De ontworpen hondentuigjes van het merk Karlie zijn dan ook voor vele verschillende doeleinden te gebruiken.