Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Karlie vest

Karlie vest

Het merk Karlie heeft keuze in twee typen vesten voor honden. Een Karlie vest welke je gebruikt om je hond warm en droog te houden en een Karlie veiligheidsvest.

Waarom een vest voor je hond

Een vest kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De meest voorkomende reden om je hond een Karlie vest te laten dragen is om je hond warmte te bieden. Bij hondenrassen is er verschil in het type vacht wat honden hebben. Het verschil in de vacht bij honden heeft te maken met de bovenlaag en de onderlaag. De laag geeft honden warmte en isolatie. De bovenlaag bestaande uit het haar heeft veelal een waterafstotende en vuilafstotende werking. Kortharige hondenrassen zoals de Dalmatiër en de Boxer hebben geen ondervacht. Wanneer het koud is zoals in de winter kunnen deze honden het sneller koud krijgen. Een vest is een hulpmiddel om deze honden warmte te bieden. Ben je nieuwsgierig naar de vachtverzorging van jouw hond? In de kennisbank van Tinki.nl kun je onder andere artikelen lezen over vachtverzorging van honden.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 27
Actieve filtersMerk: Karlie FlamingoType mouwen: Korte mouwen2 Filters
Sorteer op
Karlie vesten

hondenvest.jpgHet Karlie vest is verkrijgbaar in de kleur olijfgroen/beige. De ene kant van het vest heeft de kleur olijfgroen. Wanneer je het vest omdraait dan heb je een vest met de kleur beige. Het is een voordeel en een mooie bijkomstigheid dat je hond dit vest aan twee kanten kan dragen. Je kunt op deze manier variëren in de kleur van het Karlie vest dat je hond draagt. Het vest is voorzien van een capuchon welke je kunt los maken van het vest. Je kunt de capuchon ook weer gemakkelijk bevestigen aan het kledingstuk als je weer besluit om de capuchon te gebruiken. Het vest is eenvoudig en snel aan te trekken bij je hond. Dit komt door de makkelijke klittenband sluiting waarmee je het vest vastmaakt bij je hond. In de kraag zit een opening. Deze opening is bedoeld om de ring(waar je de hondenlijn aan vast klikt) door heen te halen. De halsband draagt je hond onder het vest.
Het vest is water – en winddicht. Hierdoor kun je je hond het vest prima laten dragen op koude/natte dagen. Je hond blijft warm met het dragen van een Karlie vest. Ben je speciaal op zoek naar regenkleding voor je hond? Dan kun je ervoor kiezen om voor je hond een Karlie regenmantel of regenjas aan te schaffen. Op Tinki.nl kun je Karlie hondenkleding vinden en met elkaar vergelijken.
De hondenvesten van Karlie zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Wanneer je een veiligheidsvest voor je hond niet handig vindt om te gebruiken, kun je ook andere producten op Tinki.nl vinden die bedoeld zijn voor de avondwandeling in het donker. Op Tinki.nl kun je onder andere lampjes die je aan de halsband of kunt vast maken en reflecterende halsbanden vinden. Naast dat het verstandig is dat je hond goed zichtbaar is in het donker, is het ook verstandig dat jij goed zichtbaar bent. Dit kun je bewerkstelligen door bijvoorbeeld reflecterende kleding te dragen zoals een reflecterend hesje. Een Karlie veiligheidsvest kun je ook prima gebruiken tijdens het hardlopen met je hond.