Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden knuffel

Honden knuffels zijn leuk voor groot en klein

Een lieve honden knuffel wil iedereen wel. Kinderen zijn natuurlijk sowieso gek op knuffels. Zeker als ze een knuffel krijgen van hetzelfde soort als de hond die het gezin zelf ook in huis heeft. Je eigen Duitse herder knuffel of boxer knuffel, dat is natuurlijk helemaal te gek. De knuffels zijn levensecht nagemaakt in de originele kleuren. Daarom zijn ze ook heel geschikt om als accessoire in je interieur te fungeren. Je vindt een ruim assortiment knuffels van honden in onze webwinkel.l.

Bed hond.jpgKies de hondenknuffel van jouw favoriete ras
Veel mensen die een honden knuffel kopen hebben een voorkeur voor een bepaald ras. Het kan zijn dat zij dit ras ook in het echt in huis hebben, of dat ze het gewoon een mooi ras vinden zonder de hond ook  “in het echt” te willen hebben. Soms zijn mensen allergisch voor honden en kunnen om die reden geen huisdier nemen. Dan is het natuurlijk wel heel leuk om een grote honden knuffel te kopen en deze een prominente plaats in je huis te geven. Je kunt een honden knuffel natuurlijk ook gezellig op je bed leggen. Veel mensen vinden het niet hygiënisch als de hond bij ze op bed slaapt, maar een hond knuffel speelgoed kan natuurlijk geen kwaad, die kan hooguit op den duur stoffig worden, maar de meeste honden knuffels kun je in de wasmachine uitwassen.

Honden waakborden.jpgHonden knuffels zwart wit
Je vindt in onze webwinkel een grote collectie honden knuffels. We hebben levensechte grote honden knuffels die dienen als interieur decoratie, maar we hebben ook een collectie zwart wit knuffels. Een knuffel hond zwart wit past prima in een moderne inrichting. Diverse hondenrassen zijn uitgevoerd in mooie zwart wit tinten, zodat ze toch nog goed te herkennen zijn ondanks dat deze knuffels niet in de originele kleuren van de hond zijn gemaakt. Een knuffel hond zwart wit kun je prima cadeau geven aan een honden lief hebber die hem een prominent plaatsje in zijn interieur geeft. Of misschien mag de honden knuffel wel stiekem mee naar bed, want ook bij menig volwassene zwerven knuffels op bed of in de slaapkamer. Als decoratie, uiteraard, maar ondertussen…

Ezy dog seadog zwemvest.jpgIeder kind is blij met een hondenknuffel
Een hond is ook voor jonge kinderen een herkenbaar dier. Jonge kinderen leren vaak als eerste een hond, een kat en een beer herkennen. Zeker als er in huis ook een echte hond rondloopt leert een kind van kleins af aan wat een hond is. Als het kind de hond wat al te enthousiast knuffelt of aan de oren en de staart trekt kan een honden knuffel kopen uitkomst bieden. We hebben verschillende knuffel hondenrassen, dus wellicht zit jouw hond erbij en dan kun je je kind een knuffel variant geven van de echte hond. Wat dacht je van een cocker spaniel knuffel of een dalmatiër knuffel? Sommige honden zijn echt niet dol op kleine kinderen en dus kun je je kind in zo’n geval beter leren om de hond met rust te laten en hem aan te wennen dat de hond geen speelgoed is. Spelen mag je kind met zijn honden knuffel, en als je kind ouder is kan hij helpen bij de verzorging van de echte hond.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal Knuffels honden gevonden: 227
Sorteer op
Bekijk meer Knuffels honden (nog )

badjas hond.jpgHet schoonmaken van honden knuffels

 Een hond knuffel groot wordt natuurlijk op den duur smoezelig, of hij nu als decoratie dient of als er fanatiek mee wordt gespeeld en geknuffeld. De meeste honden knuffels kunnen in de wasmachine. Of als je dat niet aandurft kun je de knuffel ook op de hand wassen. Het is belangrijk om de honden knuffel na het wassen op de hand goed te laten drogen. Je kunt een knuffel het beste “aan de lucht” laten drogen en dus niet in de wasdroger stoppen of met een föhn droog blazen. Heb geduld en je zult zien dat je knuffel uiteindelijk weer als nieuw is. Was een honden knuffel speelgoed niet te vaak uit want dan zal de kwaliteit snel achteruit gaan. Heeft je kind een favoriete honden knuffel, probeer dan een identiek exemplaar te bemachtigen zodat je de twee knuffels af en toe kunt omwisselen. Dit is ook een ideale oplossing voor als een favoriete knuffel zoek raakt. Menig ouder heeft urenlang naar een knuffel lopen zoeken terwijl hun ontroostbare kind weigerde te gaan slapen.

Labrador t shirt.jpgBestel nu je favoriete honden knuffel

Ben je verliefd geworden op één van onze schattige honden knuffels? Dan is dit het moment om je favoriete honden knuffel ras te bestellen in onze webshop. Je kunt je keuze direct in je winkelmandje plaatsen en je bestelling aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat de door jou bestelde honden knuffel, of dit nu een honden knuffel groot is of een honden knuffel speelgoed, zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Zoals bij alle webwinkels waarbij kopen op afstand van toepassing is, geldt ook in onze webwinkel dat je een besteld artikel binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen terug maf sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug. Maar natuurlijk hopen we dat je helemaal tevreden bent met je aankoop en dat je er nog lang plezier van hebt, of je hond natuurlijk.