Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Kong Genius

Kong genius

De Kong Genius is een speeltje welke perfect is voor honden wie bijvoorbeeld snel verveeld zijn. De Kong Genius houdt de aandacht van je hond vast. Dit komt door de hondensnacks die je verstopt in het speeltje en doordat het speeltje alle kanten op kan stuiteren. Je hond moet er moeite voor doen om het lekkers uit de Kong Genius te krijgen.

Brittany t shirt.jpgWat is de Kong Genius

De Kong Genius is een speeltje welke is ontworpen door het merk Kong hond. Het speeltje is gemaakt van sterk en flexibel rubber. De Kong Genius kun je bestellen in de maten Small, Large en Extra Large. Kijkend naar de grote van je hond kies je de juiste maat.

De Kong Genius is in twee varianten verkrijgbaar namelijk de Genius Mike en de Genius Leo. Verderop in de tekst kun je het verschil lezen tussen de twee speeltjes en wat je er samen mee kunt doen.

In de opening aan de onderkant van het speeltje kun je het lekkers voor je hond stoppen. Houd hierbij rekening met de grootte van de hondensnack. Hoe kleiner het hondenkoekje, des te makkelijker wordt het voor je hond om het lekkers eruit te krijgen.

Naast hondenkoekjes kun je bijvoorbeeld ook een kauwstaaf in de opening stoppen. Op deze manier gebruik je de Kong Genius als standaard voor de kauwstaaf van je hond. Ook kun je in plaats van een hondenkoekjes bijvoorbeeld stukjes hondenworst in de Genius stoppen.

De Kong Genius is speciaal als hondenspeeltje tegen verveling maar kan ook worden gebruikt bij honden wie scheidingsangst hebben. Het speeltje is bedoeld voor honden wie gemiddelde kauwers zijn. Hiermee wordt bedoeld dat het speeltje niet geschikt is voor honden wie extreme kauwers zijn en hierdoor snel hondenspeelgoed kapot kunnen kauwen. Het merk Kong  heeft voor de extreme kauwers andere opties in speelgoed. Sterk hondenspeelgoed zoals de Kong Extreme is speciaal ontwikkeld voor honden wie een hoge kauwbehoefte hebben. Op Tinki.nl kun je verschillende soorten speelgoed voor je hond vinden.

De speeltjes van Kong Genius zijn vaatwasser bestendig. Als je geen vaatwasser hebt dan kun je prima met warm water de speeltje schoonmaken.

Lijst
Aantal gevonden: 0
Actieve filtersTrefwoord: genius1 Filters
Sorteer op


Wij hebben geen Kong Genius kunnen vinden.

Probeer uw filters minder specifiek te maken. Of herstel alle filters door op 'Filters herstellen' te klikken.

Keuze uit twee type Kong Genius speeltjes

Kong Genius heeft keuze uit twee verschillende speeltje die je kunt bestellen. De Kong Genius Mike en de Kong Genius Leo kun je apart of in combinatie met elkaar gebruiken.

Zoals hierboven staat beschreven stop je hondensnacks in de Kong Genius. Je hond moet het lekkers eruit zien te krijgen. Dit maakt het een uitdagend spelletje voor je hond.

Wanneer je het type Mike en Leo beiden besteld dan kun je de speeltjes aan elkaar vast maken. De snacks die je erin stopt gaan dan van het ene naar het andere speeltjes. De snacks worden verplaatst wanneer je hond het speeltje over de grond rolt of weggooit. Door speeltjes van alleen Genius Mike, Genius Leo of een combinatie van Leo en Mike aan elkaar te koppelen maak je het spel moeilijker voor je hond.

Help je hond op weg

Wanneer je hond voor het eerst met de speeltjes van Kong Genius gaat spelen, laat hem dit dan doen onder begeleiding doen. Op deze manier kun je je hond helpen wanneer hij niet begrijpt wat er van hem verwacht wordt in het spel. Om de introductie van het spel voor je hond makkelijker te maken kun je ervoor kiezen om kleine hondensnacks in de Kong Genius te stoppen. De koekjes komen er dan makkelijker uit waardoor je hond sneller het spel door heeft.

Ook kun je kijken op welke manier je hond met het speelgoed speelt. Je kunt observeren of je hond bijvoorbeeld niet te hardhandig met het speelgoed omgaat. Het is goed om hiernaar te kijken zodat je weet dat je hond wanneer hij alleen thuis is, ook alleen met de Kong Genius kan spelen.