Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Kong Squeezz

Kong Squeezz

De lijn van Kong Squeezz bestaat uit interactieve, grappige speeltjes voor je hond. Je kunt kiezen voor Kong Squeezz speeltje met of zonder touw. Wat in alle speeltjes van Squeezz overeenkomt is het verzonken piep element.

clicker.jpgWaar kun je de speeltjes voor gebruiken

Het hondenspeelgoed van Kong Squeezz kun je verschillende doeleinden gebruiken. Hieronder kun je een aantal toelichtingen hierover lezen.

  • Apporteer of gooispelletjes binnenshuis en buitenshuis

Al het Kong Squeezz hondenspeelgoed is geschikt om gooispelletjes of apporteerspelletjes binnenshuis of buitenshuis mee te spelen. Voorbeelden van speeltjes die je hiervoor kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld de Kong Squeezz Stick, Kong Squeezz with rope, Kong Squeezz Ball en de Kong Squeezz Rugby.

  • Voor de fun

Spelen met ook gewoon leuk zijn. En dit komt helemaal goed met de grappige speeltjes van Kong Squeezz. De Kong Squeezz Jels zijn grappige speeltjes die alle kanten op stuiteren wanneer je deze weggooit. Om het plaatje compleet te maken zit er in de Squeezz Jels een verzonken piep verwekt welke het nog interessante maakt voor je hond. Bij dit speeltjes heb je de keuze uit verschillende felle kleuren zoals oranje, blauw en groen. Diertjes waar je uit kunt kiezen zijn onder andere een kikker, varken en een koala.  

Met de Kong Squeezz with Rope kun je trekspelletjes spelen. Het Squeezz speeltje is verwerkt in een touw of een touw en handvat. Hierdoor heb hebben jij en je hond beter grip om aan het speeltje te trekken.

  • In spelvorm je hond dingen leren in de opvoeding

Met je hond spelen is goed voor het opbouwen van jullie band. Je geeft je hond tijdens spel positieve aandacht. Net zoals mensen hebben honden ook zeker aandacht nodig van de mensen om hem heen.

In de opvoeding van je hond kun je door middel van spelen dingen aan je hond leren. Je kunt tijdens spel je hond onder andere onderstaande dingen leren;

  • Je kunt je hond commando’s aanleren zoals ‘los’, ‘voor’, ‘hier’ en ‘zoek’
  • Je kunt je hond grenzen aanleren. Hierbij kun je denken aan de mate van hardheid wat wel of niet mag in een spel. Helemaal wanneer je kinderen hebt die ook graag met de hond willen spelen, is het goed om dit aspect mee te nemen in de opvoeding van je hond.
  • Je leert je hond delen. Wanneer je hond samen met een andere met zijn Kong Squeezz speelgoed moet spelen, dan moet je hond opeens delen. Dit zijn interessante momenten om te observeren hoe je hond hiermee omgaat.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 40
Actieve filtersTrefwoord: squeezz1 Filters
Sorteer op

Beweging is goed voor je hond

Elke hond heeft voldoende beweging nodig elke dag. Je ziet verschil in hondenrassen in de mate van beweging die een hond nodig heeft. Een jachthond zoals een Vizsla heeft het elke dag nodig dat hij goed kan rennen. Manieren waarop je je hond kan laten bewegen is bijvoorbeeld door met je hond te fietsen, met je hond hardlopen of je hond achter een Kong Squeezz speeltje te laten rennen.

Naast bovenstaande activiteiten is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je elke dag met je wandelt. De dagelijkse wandeling maak je door een rondje in de wijk te lopen of bijvoorbeeld een rondje in het bos te lopen. In de kennisbank van Tinki.nl kun je verschillende artikelen lezen over het wandelen met de hond. In de kennisbank kun je ook informatie halen over het wandelen met een pup en de verschillende sportieve activiteiten die je samen met je hond samen kunt doen.

Spelen onder toezicht

Het wordt aangeraden om je hond niet alleen te laten spelen met de Kong Squeezz speeltjes, maar onder toezicht.

Het is voor je hond ook leuk en spannend wanneer hij in ieder geval één speeltje heeft waar hij alleen samen met jou mee mag spelen. Je zult zien wanneer je het ‘speciale’ speeltje tevoorschijn haalt dat je hond extra enthousiast is.