Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Kong Tug Toy

Kong Tug Toy

De Kong Tug Toy is het perfecte speeltje voor trekspelletjes met je hond. Het speeltje is gemaakt van stevig en sterk rubber en nylon. Hierdoor kun je lang genieten van de Kong Tug Toy. Je kunt samen met je hond spelen of twee honden laten spelen met dit hondenspeelgoed.

De Kong Tug Toy heeft twee ringen welke je kunt zien als handvaten. Het middenstuk wat de twee handvaten aan mekaar vast maakt is gemaakt van flexibel materiaal. Hierdoor is de Tug Toy beweegbaar. Niet elke hondenbezitter vindt trekspelletjes geschikt voor honden. Het is aan jezelf om te bepalen of jij dit wel geschikt vindt voor je hond.

Je kunt spelende wijs met de Kong Tug Toy je hond op een leuke manier dingen aanleren. Hierbij kun je denken aan commando’s leren zoals ‘los’. Maar je kunt je hond tijdens het spel ook leren op welke manier hij mag spelen. Je leert je hond grenzen aan door hem te corrigeren wanneer hij te hard speelt. Je kunt het speeltje ook gewoon gebruiken om even een leuk speelmomentjes met je hond of honden te hebben.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 9
Actieve filtersTrefwoord: tug toy1 Filters
Sorteer op