Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Kunststof bench

Kunststof bench

Een kunststof bench is een stevige bench voor je hond. Een kuststof bench kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Maar voor iedere hondenbezitter die op zoek is naar een kunststof bench is één reden hetzelfde namelijk dat je je hond erin wilt vervoeren.

Kunststof bench.jpgEen kunststof kun je gebruiken als vervoersmiddel om je hond bijvoorbeeld mee te nemen naar de dierenarts. Een kunststof bench is een lichtgewicht bench die je door middel van een handvat aan de bovenkant gemakkelijk kunt meenemen. Grote honden passen niet in dit type bench maar kleine honden wel. Een draagbare kunststoffen bench kan handig zijn wanneer je hond vervoert moet worden naar de dierenarts omdat hij ziek. In de bench kan je hond zich veiliger voelen bij de dierarts en krijgt hij minder prikkels mee van andere dieren en mensen die in de wachtkamer zitten.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 101
Actieve filtersMateriaal: Kunststof1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

softbenchGebruik kunststof benches

Kunststof benches kunnen ook gebruikt worden om honden te vervoeren in onderstaande voertuigen.

  • Auto: Een kunststof bench voor in de auto noem je ook wel een autobench. Naast dat deze benches van metaal zijn gemaakt , zijn er ook kunststof hondenbenches.
  • Vliegtuig: Voor kleinere honden kan een kunststof bench gebruikt worden in het vliegtuig. Voordat je met je hond gaat vliegen is het verstandig om te informeren bij de vliegmaatschappij welke voorwaarden zij hoe een hond te vervoeren in een vliegtuig. Dit heeft te maken met veiligheidsvoorschriften waar een transportbox hond vliegtuig aan moet voldoen.
  • Trein: In de trein kan het prettig zijn om je hond in een transportbox mee te nemen. Omdat grotere honden zwaarder zijn zie je veelal dat kunststof benches voor in de trein gebruikt worden bij kleinere honden. Een kunststof bench met een handvat aan de bovenkant maakt het gemakkelijk om de reisbench in je hand vast te houden. Wil je je hond toch nog wat meer van alle prikkels in de trein afschermen dan kun je een bench hoes over de kunststoffen bench leggen.