Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Labrador knuffel

Labrador knuffel, een hond met zwemvliezen

Een retriever is een water apporteur. Gefokt en geboren met een dikke, waterafstotende ondervacht doen labrador retrievers niets liever dan zwemmen. Dat zal je weten ook als je een labrador hebt. De honden zijn middelgroot, zo rond de 55 centimeter hoog. Hun gewicht hoort rond de 30 kilogram te zijn. Als labrador liefhebber zal je weten dat de slanke lijn wel een puntje van aandacht is voor deze honden die veel beweging nodig hebben. Ze stammen af van een kruising tussen de Canadese Sint Johnshond die diende als hulp bij visserij en Engelse honden. In Engeland werd de labrador ingezet als hulp bij de jacht in moerasgebieden.

Labrador bench.jpgKnuffel labrador, dat kan niet anders

Labradorpups zijn iedereen welbekend. Al is het maar van de reclame voor toiletpapier. Of van de promotiefilmpjes voor hulphonden. Je labrador is intelligent, leert snel en is heel betrouwbaar. Kortom, ideaal als hulphond dus. Kortharig en al is het met een dikke toch wel makkelijk te verzorgen. Als je eenmaal in de grote, ronde, donkere ogen van je labrador pup hebt gekeken, dan wil je hem alleen nog maar meenemen en vasthouden. Als labrador knuffel. De pups zijn wat onstuimig en af en toe zelfs lomp te noemen. Maar daar eenmaal overheen gegroeid zijn het hele fijne kameraden voor de hele familie.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 0
Actieve filtersAfbeelding van ras: Labrador Retriever1 Filters
Sorteer op


Wij hebben geen Labrador knuffel kunnen vinden.

Probeer uw filters minder specifiek te maken. Of herstel alle filters door op 'Filters herstellen' te klikken.

Labrador knuffel, niet te missen mascotte

Je weet het als vriend van deze echte mensgerichte honden vast al wel. De labrador is in heel veel opzichten het voorbeeld van de ideale hond. Werklustig, goedmoedig, vriendelijk, vrolijk, ijverig, zacht en sterk tegelijk. De labrador knuffel zou als mascotte kunnen staan als vertegenwoordiger van alle rassen. Een knuffel labrador waarin alle eigenschappen van de ideale hond verenigd zijn. Met zijn crèmekleurige, chocoladebruine of zwarte vacht en goedmoedig omlaag hangende oren is het een toonbeeld van een goedgemutste en enthousiaste hond. Grote ogen en een dikke staart maken het beeld samen met de zwemvliezen tussen zijn poten helemaal compleet. Een knuffel labrador is eigenlijk een 'must have' voor elke hondenliefhebber.