Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Medical pet shirt hond

Medical Pet Shirt hond

Heeft je hond binnenkort een operatie of wordt je hond binnenkort loops? Een medical pet shirt voor je hond is dan een geschikte oplossing. Het medical pet shirt is speciaal ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen om je hond te beschermen tegen verschillende bijkomstigheden.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 11
Actieve filtersMerk: Medical Pet Shirt1 Filters
Sorteer op

Wanneer is een medical pet shirt geschikt?

Er zijn verschillende redenen waarvoor een medical shirt voor je hond gebruikt kan worden. Hieronder zijn de hoofdredenen opgesomd.

medical pet shirt hond.jpg

Medical Pet shirt na een operatie

Doordat het medical t-shirt niet te strak zal zitten bij je hond komt er ook lucht bij de wond van je hond waardoor de wond sneller maar ook beter zal genezen. Het t-shirt zal de wond ook beschermen tegen ongewenst vuil wat er dus voor zorgt dat de kans dat de wond ontstoken raakt verkleint. Doordat de binnenzijde van het medical pet shirt is voorzien van een lichte kleur kan je de wond van je hond goed controleren op eventueel het lekken wondvocht wat meestal aangeeft hoe de wond van je hond geneest. Bij een operatie wordt er meestal vacht weggeschoren waardoor de vacht van je hond kale plekken zal bevatten. Hierdoor beschermt het medical pet shirt je hond niet alleen tegen de verzorging van de wond die je hond zal hebben na een operatie maar ook tegen eventuele afkoeling.

Bij incontinentie en loopsheid
Naast de bekende hondenluiers of loops broekjes is het medical honden t-shirt ook gemaakt voor deze doeleinden. Door je hond bij incontinentie of loopsheid te beschermen met een medical pet shirt zal urine, bloed en ander lichaamsvocht worden opgenomen in het t-shirt. Hierdoor wordt je tapijt of beklede meubels in huis niet vies. Wanneer je hond loops is, is er zelfs nog een mogelijkheid het honden t-shirt eventueel te voorzien van maandverband of inlegkruisjes. Een medical pet shirt is in de wasmachine wasbaar op 30 graden en natuurlijk ook met de hand te wassen. Na het drogen is het honden t-shirt weer te gebruiken.

Huidaandoeningen
Wanneer je hond beschermt dient te worden tegen eventuele huidaandoeningen zoals schilfers is de medical pet shirt een oplossing. Naast het feit dat er ook speciale hondenshampoos en zalfjes bestaan tegen verschillende huidaandoeningen, zorgt een medical pet shirt ervoor dat je hond minder goed aan de huidaandoening kan likken en/of kapot krabben.