Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Nat hondenvoer

Vergelijk hier alle nat hondenvoer voor je hond

Vind op Tinki.nl het geschikte natte hondenvoer voor je hond. Vergelijk alle nat hondenvoer producten met elkaar om tot de beste keuze te komen voor je hond.

Nat hondenvoer bevat meer vocht en de voedingssupplementen zijn veelal niet of bijna niet bewerkt. De smaak van het nat hondenvoer blijft hierdoor over het algemeen goed behouden. Droogvoer is langer houdbaar dan nat hondenvoer. Doordat de smaak van nat voer over het algemeen goed blijft behouden is het voor je hond heerlijk om te ruiken. Je hond zal sneller zijn neusje bewegen wanneer hij nat hondenvoer ruikt dan wanneer hij droogvoer ruikt. Het hoge vochtgehalte in nat hondenvoer voor je hond is een belangrijk aspect voor de nieren en de spijsvertering van je hond. 
Nat voer heeft een vrij lage calorie opname waardoor het aantal calorieën die je hond binnen krijgt beperkt blijft. Houd hierbij wel rekening met de hoeveelheid voeding die je hond per dag mag hebben. Het voeren van nat hondenvoer is hierom geen vrijbrief om je hond extra veel eten te geven. Doordat het vochtgehalte vrij hoog is in nat hondenvoer zal je meer van dit soort voer nodig hebben om de juiste hoeveelheid bouwstoffen en voedingsstoffen binnen te krijgen. Nat hondenvoer kan verkocht worden in een kuipje, blik of maaltijdzakjes. Op welke maniet het nat hondenvoer wordt verpakt heeft bijvoorbeeld te maken met het merk voer dat je koopt.

Voor elke leeftijd
Nat hondenvoer kun je kopen voor je pup, junior of senior hond. Het is belangrijk om het juiste voer kijkend naar de leeftijdsfase waar je hond in zit te kopen. Dit heeft er mee te maken dat een puppy van zes maanden hele andere voedingsstoffen nodig heeft dan een volwassen hond van vijf jaar. De bouwstoffen en voedingsstoffen die in nat hondenvoer zitten dragen bij aan de gezondheid en welzijn van je hond.Welk hondenvoer geschikt is voor jouw hond heeft ook te maken met het hondenras en de grootte van je hond.

Elk hondenras heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Als het nu gaat om hoe de hond eruit ziet, zijn bewegingsbehoeften etc. Nat voer of ander hondenvoer koop je naar de behoeften van je hond. Heb je een energieke hond? Dan heeft hij een andere voedingssamenstelling nodig in zijn voer dan een hond die minder energiek is. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het verschil tussen een Vizsla en een Mopshond. Dit zijn twee totaal verschillende honden van wie de behoeften op heel ander niveau liggen. Houd hierom rekening met de behoeften van je hond als het gaat om welke voedingsstoffen belangrijk voor hem zijn.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 114
Actieve filtersType hondenvoer: Natvoer1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

Steeds meer hondenbezitters kiezen ervoor om vanuit beide voedingsbronnen het beste voor hun hond te halen. Dit betekend dat zij kiezen om hun hond zowel droogvoer als nat hondenvoer te geven. Er is geen goede of slechte keuze in voor welk type hondenvoer je kiest. Iedere hond heeft andere behoeften en op basis van de behoeften van je hond kies je het juiste hondenvoer uit. Vind je het lastig om keuze te maken in welk hondenvoer het beste is voor jou hond? Je kunt altijd advies vragen bij je dierenarts of bij een dierenspeciaalzaak. Maar ook online kun je veel informatie vinden over hondenvoer. Naast dat de kennisbankartikelen op Tinki.nl een helpende hand kunnen bieden, kun je online op een hondenforum ook adviezen en tips krijgen van andere hondenbezitters. Hieronder een aantal opties van kennisbankartikelen die wellicht handig voor je kunnen zijn;

  • Hoe vaak een hond voeren
  • Voedingsschema puppy
  • Puppy voeding tot welke leeftijd
  • Wat eten honden

Merken nat voer voor je hond

r zijn verschillende merken welke nat voer voor je hond aanbieden. Op Tinki.nl kun je gericht zoeken naar een bepaald merk wanneer je hier al een keuze in hebt gemaakt. Wanneer je nog geen keuze hebt gemaakt in het merk nat voer voor je hond dan kun je eenvoudig verschillende merken met elkaar vergelijken. Een aantal voorbeelden van merken die nat voer in hun assortiment hebben zijn;