Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Nylon bench

Nylon bench

Een softbench als transport middel nodig? Een softbench en nylon bench kun je gemakkelijke vinden en vergelijken op Tinki.nl. Het materiaal waar een softbench van is gemaakt is stof. Een nylon bench voor je hond is licht in het gewicht en gemakkelijk in elkaar te klappen. Het lichte gewicht maakt dat deze bench ook wel een lichtgewicht bench genoemd wordt. Een softbench neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. Je kunt de bench wanneer je deze wilt meenemen ingeklapt plat neerleggen achter in de auto.

Nylon bench.jpgMaar ook thuis is een softbench makkelijk op te ruimen doordat deze weinig ruimte in beslag neemt. Wat je veelal ziet is dat een softbench meer voor onderweg gebruikt wordt en minder als bench voor in huis. In huis wordt veelal een draadkooi of hondenkooi gebruikt. Wanneer je hond graag op dingen kauwt dan kan hij ook gaan kauwen op een softbench. Ondanks dat soft benches van sterk materiaal zijn gemaakt is het wel goed om dit in je achterhoofd te houden. Je kunt voorkomen dat je hond aan de nylon bench gaat kauwen door hem hierin te trainen. Laat je hond wennen aan de nylon bench. Je kunt de tijd dat je hond in de bench steeds meer uitbouwen. Verwacht niet direct van je hond dat hij voor langere tijd alleen in de bench kan zitten. Bench training is een mooi middel om je hond te laten wennen als dit nu is voor een softbench of een andere hondenbench.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 56
Actieve filtersMateriaal: Nylon1 Filters
Sorteer op

softbenchNylon bench voor de hond

Wanneer je de nylon bench gebruikt in de auto is het verstandiger om de voorkant dicht te ritsen of te sluiten met klittenband. In de auto is het de bedoeling dat je hond veilig in zijn reisbench zit zodat hij bijvoorbeeld niet vanuit de achterbak over de achterbank kan klimmen. Gebruik je de softbench in huis dan kun je de voorkant open laten zodat je hond gemakkelijk in en uit de bench kan. Wist je dat een nylon bench ook handig kan zijn om mee te nemen naar een hotel? Bij steeds meer hotels zijn honden ook welkom. Je kunt de nylon bench gebruiken als slaapplekje voor je hond. Doordat je hond op zijn bekende plekje kan slapen weet je zeker dat je hond een goede nachtrust zal hebben. Om ervoor te zorgen dat je hond comfortabel en zacht kan liggen kun je een hondenkussen of hondenkleed in de bench neerleggen.

Maten

Softbenches zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De hoogte en lengte van je hond zijn belangrijk om tot de juiste maat van de softbench te komen voor je hond. De maten kunnen worden weergegeven als;

  • Maat S
  • Maat M
  • Maat L
  • Maat XL

Maar de maten kunnen ook worden weergegeven in centimeters. De maten in centimeters worden als volgt weergegeven;

  • L x B x H in cm

Verschil in gewicht en grootte kan verschillend zijn bij hondenrassen. Houd hier rekening mee wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent voor een nylon bench voor je labrador. Merken kunnen aangeven dat de bench qua afmetingen geschikt is voor je labrador. Veelal wordt bij deze indicaties gebruikt gemaakt van standaard afmetingen van de hond. Als je het zeker wilt weten of de afmetingen ook de juiste zijn voor jou hond kun je het beste zelf je hond opmeten. Dit doe je door de lengte en de hoogte van je hond op te meten met bijvoorbeeld een meetlat.