Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Ontwormingspasta

Ontwormingspasta hond

Op zoek naar ontwormingspasta voor je hond? Blijf dan op deze overzichtspagina. Wij zullen hier een aantal soorten ontwormingspasta voor je hond bespreken. De volgende merken ontwormpasta zullen aan bod komen:


Ogen van de hond.jpgExil ontwormingspasta

De werkzame stoffen in deze volledig veilige ontwormingspasta voor je hond werken tegen alle veelvoorkomende wormtypen. De Exil ontwormpasta wordt geleverd in een handige doseerspuit, waarmee je de pasta rechtstreeks in de mond van je hond kunt spuiten. De Exil No Worm Pasta is geschikt voor honden van alle leeftijden,  van pup tot senior. Pups zijn wel kwetsbaarder voor wormen dan volwassen honden. Om die reden doe je er verstandig aan om ze vaker te behandelen met de Exil ontwormpasta. Aangezien moedermelk de pups de eerste weken kan besmetten, is het goed om ook de zogende teef te ontwormen met deze ontwormingspasta.

Hond oorreiniger.jpgVirbac Vitaminthe ontwormingspasta

Virbac Vitaminthe is een ontwormingspasta voor honden met een uitgebreide werking. Het werkt tegen haak-, zweep-, spoel- en lintwormen. Het oxibendazol in deze ontwormpasta doodt zowel volwassen wormen als larven van de hiervoor genoemde spoel-, zweep- en haakwormen. Lintwormen worden bestreden met de specifieke stof Niclosamide in deze ontwormingspasta voor de hond.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 7
Actieve filtersToedieningsvorm product: PastaTe gebruiken bij: Wormen2 Filters
Sorteer op
Hond spray.jpg

Panacur ontworming

Panacur PetPaste is wederom een pasta ter ontworming van de hond.  Kies Panacur ontworming wanneer je hond last heeft van de eerder in dit artikel genoemde wormtypen. Deze ontwormingspasta is niet alleen geschikt voor de volwassen hond, maar ook voor pups en kittens. Net als bij andere merken ontwormingspasta is het aanbevolen om met deze pasta voorzichtig te zijn bij drachtige teven.
Diarreeremmer.jpgMansonill all worm pasta

Koop de Mansonil all worm pasta ter bestrijding en preventie van de belangrijkste wormtypen, die hiervoor allen al genoemd zijn. Mansonil ontwormingspasta is te gebruiken voor zowel pups als kittens. Deze ontwormpasta heeft een brede werking en is makkelijk toe te dienen. Naast Mansonil all worm ontwormpasta zijn er ook ontwormingstabletten van dit merk.

Overige merken

Naast de hiervoor genoemde merken ontwormingspasta voor de hond, zijn er ook nog Flubenol KH pasta en Banminth. Ontwormingspasta voor je hond vind je op Tinki.nl voor de allerlaagste internetprijs!