Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Onzichtbare omheining hond

Onzichtbare omheining hond

Over het algemeen zijn er 2 verschillende soorten onzichtbare omheiningen. Je kunt ten eerste kiezen voor een elektrische omheining. Deze omheining kan door middel van een draad onder de grond worden geïnstalleerd. Omdat de draad onder de grond loopt is deze niet zichtbaar, en wanneer je hond te dicht bij de draad in de buurt komt zal je hond eerst een waarschuwing signaal krijgen, en wanneer deze wordt genegeerd zal je hond een lichte statische schok krijgen waardoor hij weet dat hij hier niet mag komen.

Een andere optie voor een onzichtbare omheining is om te kiezen voor een zender en een halsband. Wanneer je hond te ver van de zender verwijderd is zal je hond evenals bij de elektrische omheining, eerst een waarschuwingssignaal krijgen, en zo nodig een statische schok.
 
 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 25
Actieve filtersType omheining: Onzichtbaar1 Filters
Sorteer op

Voordelen van een onzichtbare omheining

Het gebruik van een onzichtbare omheining kent veel voordelen. Aller eerst is het grootste voordeel

dat deze onzichtbaar is. Zo hoef je niet moeilijk te doen met het opzetten van paaltjes en draden die op de juiste hoogte moeten worden afgesteld. En je hoeft ook niet tegen de omheining aan te kijken, omdat deze simpelweg onzichtbaar is.

Daarnaast is het erg gemakkelijk om de draadloze onzichtbare omheining ergens mee naar toe te nemen. Zo kun je deze gemakkelijk meenemen naar bijvoorbeeld een camping. Zodat je op de camping er ook zeker van kunt zijn dat je hond netjes in de buurt blijft en niet zomaar wegloopt.

Daarnaast is een onzichtbare omheining ideaal om een jonge hond te leren op welke plaatsen hij wel of niet mag komen. Wanneer je deze omheining gebruikt als je hond nog jong is zal hij dit sneller leren en zal hij na verloop van tijd de onzichtbare omheining niet meer nodig, omdat hij weet waar hij wel of niet mag komen.