Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Oogdruppels hond

Oogdruppels hond

Oogdruppels voor de hond zijn er niet voor niets. Ook honden kunnen immers last krijgen van aandoeningen aan hun ogen.  Oogdruppels helpen bij je hond oogklachten te voorkomen. Ook wordt het eigen schoonmaak mechanisme er door bevorderd. Tevens helpen oogdruppels voor de hond simpelweg om de ogen en oogleden te verzorgen en te reinigen.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 3
Actieve filtersToedieningsvorm product: PipetToedieningsvorm product: DruppelsTe gebruiken voor: Ogen3 Filters
Sorteer op

Oogdruppels hond.jpgOogdruppels en aandoeningen hond

Conjunctivitis is de meest voorkomende aandoening aan de ogen onder honden én katten. Hierbij gaat het om een ontsteking aan het blindvlies (de slijmslaag die het oogwit en de binnenkant van de oogleden bedekt). Deze aandoening kan leiden tot viezigheid in de ooghoeken, pusachtige uitvloeiing, zwelling en roodheid. Je kunt het onder andere merken wanneer je hond soms met zijn ogen knijpt.
Net als bij veel andere oogaandoeningen is het zaak om de ogen goed schoon te houden en oogzalf of oogdruppels voor de hond (die evt. antibioticum bevatten) toe te dienen. Net als bij andere aandoeningen zijn oogdruppels voor de hond bij Conjunctivitis niet altijd genoeg. Het is immers zaak dat de oorzaak bestreden wordt en niet alleen de symptomen. Maak welke oogaandoening je trouwe viervoeter ook heeft, het reinigen met oogdruppels voor de hond is vaak geen overbodige luxe. Naast de reinigende werking kunnen oogdruppels er bij je hond ook voor zorgen dat het lichaam zelf ook de ogen beter schoonhoudt.

Naast oogdruppels voor de hond zijn er verschillende andere producten om de ogen weer gezond te krijgen en te houden, waaronder:

  • Ophtosan oogzalf
  • Lacriforte kunsttranen
  • Beaphar oogzalf
  • Bogacare Micro Cleaning Pad
  • Bogacare Perfect Eye Cleaner
  • VT Phak Siroop

Snuffel rustig rond op Tinki.nl voor meer producten om oogaandoeningen te bestrijden.