Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Opvouwbare bench

Opvouwbare bench

Een opvouwbare bench voor je hond is een ideaal middel om je hond mee te vervoeren. Vergelijk op Tinki.nl en vind de geschikte opvouwbare bench voor je hond. Een opbouwbare bench voor je hond is gemakkelijk om mee te nemen. Je kunt de bench meenemen op vakantie, wanneer je op visite gaat maar ook gewoon als vervoersmiddel gebruiken. Hoe fijn is het voor je hond dat hij altijd zijn vertrouwde plekje mee kan nemen wanneer je ergens naar toe gaat. Opvouwbare benches zijn over het algemeen gemaakt van nylon. Een nylon bench is licht in gewicht en makkelijk op te vouwen.

opvouwbare bench.jpgEen draagtas waar je de bench in kan doen maakt het voor jou makkelijk om de bench te dragen. Een opvouwbare bench van nylon neemt weinig ruimte in beslag en je kunt hem hierdoor makkelijk kwijt in bijvoorbeeld je auto. Doordat een opvouwbare bench licht in gewicht is kun je deze bench ook wel een lichtgewicht bench noemen.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 84
Actieve filtersType product: Opvouwbaar1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

softbenchVerschillende opvouwbare hondenbenches

Een draadkooi is wel zwaarder in gewicht dan een bench van nylon. Deze bench kan qua grootte ook wat meer ruimte in beslag nemen wanneer deze is ingeklapt. Maar het neemt niet super veel ruimte in beslag doordat je de draadkooi plaat kunt neerleggen. In een opvouwbare bench is het goed om op de ondergrond een hondenkleed of hondenkussen neer te leggen voor je hond. Anders moet je hond op de koude en/of harde ondergrond liggen. De maat van een bijvoorbeeld kussen kun je aanschaffen naar de maat van de opvouwbare hondenbench.  Hondenspeelgoed, kauwstaaf of een kauwbot kan voor je hond leuk en mooi bezigheid zijn voor in de opvouwbare bench. Wanneer je bijvoorbeeld de auto moet uitpakken of de tent op moet zetten in Frankrijk kan je hond mooi wachten in zijn opvouwbare hondenbench. Hij kan zich wel even vermaken met een lekker kauwbotje of hondenspeeltje. Door de raampjes die in de opvouwbare bench zitten kan je hond mooi naar buiten kijken en hierdoor alles in de gaten houden. De raampjes van een bench kun je ook afschermen.