Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Orthopedisch hondenbed

Orthopedisch hondenbed

Een orthopedisch hondenbed kun je om verschillende redenen nodig hebben. Heeft je hond last van heupdysplasie? Is je hond op leeftijd en heeft hij last van zijn gewrichten?
Honden met dergelijke klachten kunnen baat hebben bij een orthopedisch hondenbed. Met als reden dat het materiaal waar het bed van is gemaakt de gevoelige/pijnlijke plekken van je hond ondersteunt.

Orthopedisch hondenbed.jpg

Orthopedisch hondenbed met memory foam
Orthopedische hondenbedden zijn gemaakt van schuimrubber. De bovenste laag is echter gemaakt van traagschuim of anders genoemd memory foam. Deze extra laag zorgt voor extra ondersteuning van de gewrichten en wervelkolom van je hond.
Het memory foam voorkomt doorliggen en past zich aan naar het lichaam van je hond. Het materiaal komt altijd terug in zijn originele vorm. Ook wanneer je hond een nacht op zijn orthopedische hondenbed heeft geslapen. De hondenbedden hebben een verhoogde opstap. De opstap is hoog genoeg zodat je hond niet al te veel moeite heeft om in zijn hondenbed te komen. Het orthopedisch hondenbed is tenslotte ontworpen om je hond te ontlasten.
Er is ook keuze in de vorm van het orthopedische bed van je hond. Zo kun je kiezen uit een ovale, vierkante of rechthoekige orthopedische hondenbedden.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 44
Actieve filtersType product: Orthopedisch1 Filters
Sorteer op

softbench

Maten
Orthopedische hondenbedden zijn er in verschillende maten. Een aantal voorbeelden van maten zijn;

  • 80 x 55 x 10
  • 80 x 100 x 15
  • 150 x 100 x 10

 

De juiste maat vinden voor jou hond? Kijk hiervoor naar de grootte van je hond en hoeveel ruimte hij nodig heeft een goed te kunnen liggen. Het zal jammer zijn wanneer het hondenbed te klein is dat je hond daardoor niet graag op zijn plekje wil liggen.
Een orthopedisch hondenbed op maat laten maken? Dit is mogelijk in de vorm van een orthopedisch hondenmatras.

Wat is er nog meer?
Naast orthopedische hondenbedden zijn er ook andere producten ten behoeve van ontlasting van de gewrichten en wervelkolom van je hond. Zo kun je kiezen uit;

Op Tinki.nl kun je naast orthopedische hondenbedden ook andere producten in deze categorie vergelijken met elkaar.