Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Orthopedische hondenmand

Orthopedische hondenmand

Een orthopedische hondenmand nodig? Vind de juiste orthopedische hondenmand op Tinki.nl.

Hoe ziet het eruit

Een orthopedische hondenmand kun je in de vormen rechthoekig en ovaal vinden. Wat je zit is dat deze manden veelal een opstaande rand hebben. Hierdoor kan je hond heerlijk in zijn mand liggen zonder dat hij eruit valt.

Aan de onderkant van de mand is het belangrijk dat er een antislip laag op zit. Hierdoor kan de mand niet verschuiven. Dit is extra belangrijk wanneer je hond moeite heeft om bijvoorbeeld van de liggende houding naar de staande houding te gaan. Een orthopedische hondenmand is bedoeld om de pijn van je hond te verlichten.

Wat handig is is dat de hoes van de mand eenvoudig door middel van een rits los gemaakt kan worden. Je kunt de mand hierdoor makkelijk schoon maken.

Het kussen welke in de mand ligt kan bijvoorbeeld een kussen zijn die door middel van klittenband bevestigd moet worden.  Er kan ook een kleed in de mand liggen. Je hond zal altijd warm, zacht en comfortabel kunnen liggen in een orthopedische hondenmand.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 63
Actieve filtersType product: Orthopedisch1 Filters
Sorteer op

Andere opties

Naast orthopedische hondenmanden zijn er ook andere hondenartikelen op het gebied van orthopedie. Je kunt hierbij denken aan onderstaande voorbeelden;

Hierboven staat uitgelegd dat een orthopedische hondenmand geschikt is voor oudere honden en honden met gewrichtsproblemen. Wanneer je hond niet onder één van deze twee groepen valt kan een orthopedisch hondenmand ook prima zijn voor je viervoeter. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je een orthopedische hondenmand door het materiaal waarvan het is gemaakt uitermate geschikt voor je hond.


Mocht je willen kijken naar andere mogelijkheden voor hondenmanden laat je dan inspireren op Tinki.nl.