Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Panacur hond

Panacur ontworming hond

Veel honden zijn al besmet met wormen vanaf de geboorte. Om je hond wormvrij en gezond te houden is het advies om je hond regelmatig te ontwormen. Pups dienen al op een leeftijd van 2, 4, 6, en 8 weken ontwormt te worden. vanaf 8 weken mag je jouw hond elke maand één keer ontwormen tot een leeftijd van een half jaar. Vanaf een half jaar is het advies om je hond vier keer per jaar ontwormen. Maar met welk middeltje ga jij je hond ontwormen?

Tandpasta.jpgPanacur pasta

Panacur pasta is een ontwormingsmiddel in een vloeibare vorm. De pasta van panacur hond is een middeltje dat de wormen doodt. De pasta van panacur hond is een kuur die 3 dagen achter elkaar toegediend moet worden aan je hond. De pasta kan toegedient worden via de injector op de tong van je hond. Een andere mogelijkheid is om de pasta te mengen door de voeding van je hond. Drachtige honden tot de 39e dag mogen de pasta niet hebben. Voor hen zijn de tabletten van panacur hond geschikt.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 2
Actieve filtersMerk: Panacur1 Filters
Sorteer op

Beaphar tandpasta.jpgPanacur tabletten

Een ander middeltje van panacur hond zijn de panacur tabletten. Ook de tabletten van panacur hond doden de wormen. De tabletten kunnen direct aan je hond gevoed worden, je kunt de tabletten ook verkruimelen in het voer of opgelost in water aan je hond geven. De tabletten kennen geen bijwerkingen en mogen aan alle honden vanaf een gewicht van 5 kg gegeven worden. De tabletten zijn verkrijgbaar in een 250 mg variant en een 500 mg variant. Afhankelijk van het lichaamsgewicht kun je bepalen welke panacur hond tabletten je aan je hond geeft.

Dosering:

Tabletten panacur hond 250 mg: per 5 kg aan lichaamsgewicht 1 tablet toedienen aan je hond voor 3 achtereenvolgende dagen.

Tabletten panacur hond 500 mg: per 10 kg lichaamsgewicht 1 tablet toedienen aan je hond voor 3 achtereenvolgende dagen. Om je hond goed te ontwormen is het advies om zowel de pasta als de tabletten gedurende 3 achtereenvolgende dagen toe te dienen. Alle ontwormingsmiddelen van panacur hond nog een keer op een rij zien? Kijk dan op Tinki.nl!