Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Pedigree hondenvoer

Bekijk en vergelijk hier alle Pedigree hondenvoer

Een van de bekendere merken onder het hondenvoer is toch wel Pedigree. Wellicht heb je Pedigree een keer voorbij zien komen op de reclame op tv, of herken je het merk door de herkenbare gele kleur of het logo met het rode strikje. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al bekend bent met het voer van Pedigree. Dan nog kun je op Tinki.nl veel informatie vinden over het merk Pedigree betreft het merk zelf, verschillende soorten hondenvoer, hondensnacks maar ook over de ingrediënten die worden gebruikt in de verschillende producten. Daarnaast heeft Pedigree ook speciaal voer met specifieke eigenschappen. Wanneer je hond bijvoorbeeld last heeft van een slecht gebit, heeft Pedigree hier speciaal voer voor. Maar ook voer wat helpt bij het versoepelen van de gewrichten en speciaal dieet voer heeft Pedigree in haar assortiment.

pedigree hondenvoer.jpgOver het merk Pedigree
Pedigree vind het belangrijk dat haar hondenvoer van goede kwaliteit is. Hier wordt ook zeker goed de aandacht aan besteed en dankzij de 75 jaar aan ervaring kan Pedigree zeker trots zijn op haar producten van hoge kwaliteit. Daarnaast vind Pedigree het ook belangrijk dat haar producten een goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Het voer van Pedigree heeft een juiste balans in ingrediënten. Zo kun je er zeker van zijn dat je hond alles binnen krijgt wat hij nodig heeft qua voedingsstoffen. 


Pedigree is erg overtuigd van haar eigen voer, vandaar dat zijn 11 beloftes hebben uitgebracht betreft het voer;
1) Het hondenvoer van Pedigree is 100% compleet, zowel nat als droog voer.
2) Geen enkel voer bevat kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
3) Het grootste gedeelte van het blikvoer bestaat uit voer.
4) Al het hondenvoer van Pedigree ondergaat 20 kwaliteitscontroles voordat het in de winkels verkocht wordt.
5) De herkomst van het vlees wat verwerkt wordt in het hondenvoer van Pedigree is per boerderij te achterhalen.
6) De fabrieken van Pedigree zijn geïnspecteerd volgens dezelfde standaarden als die waar voeding voor mensen wordt gemaakt.
7) Al het vlees wat wordt gebruikt in de producten van Pedigree is afkomstig van goedgekeurde bronnen, waar ook het vlees voor menselijke consumptie vandaan komt.
8) Het hondenvoer van Pedigree bevat proteïnen van topkwaliteit.
9) De ontwikkeling van het voer wordt gedaan in samenwerking met dierartsen.
10) De hoogste leveringsstandaarden worden gegarandeerd.
11) Pedigree maakt geen hondenvoeding voor concurrenten. In de fabrieken van Pedigree wordt alleen haar eigen hondenvoer gemaakt.

Deze beloftes kan Pedigree vastbesloten maken omdat zij al 75 jaar ervaring hebben met verschillende soorten en vormen hondenvoer. Wil je meer weten over de verschillende voeding die Pedigree in haar assortiment heeft? Lees dan zeker even verder!

Natvoer van pedigree
Een van de soorten hondenvoer die Pedigree in haar assortiment heeft is natvoer. Deze is verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken en vormen, zodat er voor elke hond een geschikte vorm natvoer tussen zit. Dit natvoer van Pedigree is verkrijgbaar in verschillende vormen, zo heb je bijvoorbeeld blikvoer, maar dit voer is ook verkrijgbaar in kuipjes. Daarnaast zijn er ook maaltijdzakjes verkrijgbaar. deze maaltijdzakjes zijn onderverdeeld in junior, volwassenen en maaltijdzakjes voor de wat oudere hond. een maaltijdzakje is een volwaardige maaltijd natvoer voor je hond. Deze is voorzien van gezonde voedingsstoffen en alles wat je hond verder nog nodig heeft. Maar dit geldt natuurlijk ook voor het natvoer in blikvorm en kuipjes. Deze vormen van natvoer zijn ook onderverdeelt in verschillende leeftijden. Dit is gedaan omdat je hond verschillende levensfases heeft, en daarom heeft een puppy bijvoorbeeld andere voedingsstoffen nodig dan bijvoorbeeld een hond die al wat ouder is. het Pedigree natvoer in blikvorm is daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende smaken, denk hierbij bijvoorbeeld aan hart, rund, lamsvlees en gevogelte.
De kuipjes van Pedigree zijn speciaal bedoeld voor de honden die last hebben van bijvoorbeeld gewrichtsproblemen of honden die last hebben van hartproblemen. Daarnaast heeft Pedigree ook speciaal voer wat meedraagt aan een gezonde huid en een glanzende vacht, en kuipjes voer wat meehelpt aan het behoud van een vitaal immuunsysteem van je hond.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 161
Actieve filtersMerk: Pedigree1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

Droogvoer van pedigree
Net zoals het natvoer van Pedigree, wordt het droogvoer ook onderverdeelt in verschillende vormen. Zo heb je droogvoer voor de jonge hond, de volwassen hond en voor de wat oudere hond. En deze zijn natuurlijk ook weer verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten. Zo heb je bijvoorbeeld droog hondenvoer voor de volwassene hond in de smaak gevogelte. dit hondenvoer is 100% compleet en helemaal uitgebalanceerd op de voeding van een volwassene hond. 
Maar Pedigree heeft bijvoorbeeld ook licht droog hondenvoer. Dit voer is speciaal dieetvoer voor wanneer je hond last heeft van overgewicht. Dankzij dit voer krijgt je hond alsnog al zijn voedingsstoffen binnen maar wordt er alsnog op gelet dat je hond niet nog meer in gewicht toe neemt. 

Lekkere tussendoortjes voor je hond
Naast het normale dagelijkse voer wat je hond nodig heeft, mag je hem natuurlijk ook wel eens belonen door middel van een snack. Let hierbij wel op dat je dit niet te vaak doet  in verband met het gewicht van je hond. hondensnacks zijn een goede manier om je hond te belonen voor bijvoorbeeld goed gedrag. Zo kun je je hond gemakkelijk dingen aan leren door hem te belonen wanneer hij bijvoorbeeld goed naar je luistert, of netjes naast je loopt tijdens het wandelen. Een van de hondensnacks van Pedigree is Biscrok. Dit is een krokante snack met de textuur van een biscuit. deze knapperige snack is verkrijgbaar in 3 verschillende smaken. zo heb je Biscrok snacks met een laagje vlees, een pak met 3 verschillende smaken en ook een variant met een unieke kaas en vlees smaak. Je hond zal zeker genieten van deze knapperige en krokante snack! Een ander lekker tussendoortje voor je hond is Jumbone. Dit is een kauwstaaf voor je hond die verkrijgbaar is in 3 verschillende maten: mini, medium en maxi. Deze kauwstaaf voor je hond heeft een erg lekkere smaak die lang behoudt blijft. Wanneer je een kauwstaaf voor je hond wil aanschaffen is het erg belangrijk dat je goed rekening houdt met de grootte van de kauwstaaf. Wanneer heeft een kauwstaaf de juiste grootte voor je hond zijn bek? Hier kun je erg gemakkelijk achter komen. Wanneer de kauwstaaf net iets groter is als de bek van je hond, weet je dat je de juiste grootte hebt. op deze manier kan je hond de kauwstaaf niet in 1x in zijn bek stoppen en moet hij moeite doen om op de kauwstaaf de knagen en de knabbelen. Dit maakt het zo'n leuke uitdaging voor je hond!Weer een andere lekkere snack voor je hond is Rodeo of misschien is Schmackos een beter passende snack voor jou hond. Dit is een heerlijke en voedzame vleessnack voor je hond. Je kunt je hond hier goed mee belonen, maar ook lekker verwennen.

Pedigree Denta sticks
Een van de bekendere snacks van Pedigree is toch wel de Denta Stix. Dit is een stick wat bijdraagt aan een goed en gezond gebit. De vorm van deze sticks is erg uniek, het is namelijk een X-vorm. het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik van deze X-vormige stick van Pedigree de vorming van tandsteen tot wel 80% kan verminderen. Heeft je hond last van tandsteen? Dan kunnen de Denta Stix van Pedigree zeker een uikomst bieden voor je hond! een gezond gebit is erg belangrijk, en het is daarom ook zeker nodig om regelmatig het tandvlees en de tanden van je hond te controleren. Deze Denta Stix zijn verkrijgbaar in verschillende maten,  zodat er voor elke grootte hond een passende stick tussen zit! De sticks van Pedigree zijn verkrijgbaar in kleine verpakkingen van 3 stuks, maar er zijn ook multi pakketten verkrijgbaar! Onder de Denta Stix is er ook een speciale stick voor de jonge honden. deze kauwstaaf is speciaal ontworpen voor de jonge hond met tanden en tandvlees die nog in ontwikkeling zijn.

Andere verzorgende hondensnacks
Denta Stix van Pedigree zijn verzorgende honden snacks. Voor je hond is het een snack, maar tegelijkertijd is het erg goed voor het gebit en tandvlees, aangezien het onder andere tandplak tegen gaat. Maar naast deze Denta Stix heeft Pedigree nog meer verzorgende snacks. Souplesse is bijvoorbeeld een snack die je hond helpt om weer een actief leven te leiden. deze snacks zijn verkrijgbaar in een Medium en een Maxi variant en dus geschikt voor een middel tot een grote hond.

Junior, volwassene en de wat ouder wordende hond
Bovenstaand staan er verschillende soorten voer en honden snacks beschreven. Wanneer je hieruit de juiste keuze wil maken is het erg belangrijk dat je goed op let voor wie het voer geschikt is. Al het voer van Pedigree is onder verdeelt in 3 leeftijdsgroepen. Zo is er speciaal voer voor je jonge honden en puppy's, maar ook met de volwassen hond is zeker rekening gehouden en hiervoor is ook speciaal voer verkrijgbaar en tevens ook passende honden snacks. De oudere hond, of senior hond mag natuurlijk niet vergeten worden. Honden die al wat ouder zijn kunnen vaak wat extra aandacht goed gebruiken, en dit kan ook door middel van goed voer. Pedigree heeft namelijk speciaal voer dat bijdraagt aan een goede gebitsverzorging . Maar Pedigree vind het ook belangrijk dat je hond soepele gewrichten heeft. Vandaar dat je in het assortiment van Pedigree ook speciale voeding vindt wat hieraan bijdraagt. Het assortiment van Pedigree is erg breed en diep. Er is in smaak keuze genoeg en de kwaliteit van het voer is erg goed! Ben je nog op zoek naar geschikt voer voor je hond? Neem dan zeker Pedigree in overweging. Dit voer heeft alles wat je hond nodig heeft in zijn dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen en bouwstoffen. Kijk daarom zeker even rond op Tinki.nl tussen de verschillende soorten voeding van Pedigree.