Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Pens voor honden

Vergelijk hier alle pens voor honden

Tegenwoordig krijgen honden veelal hondenbrokken en blikvoeding als voer. Hier wordt veel reclame voor gemaakt, waarin duidelijk wordt gemaakt dat deze hondenvoeding alle voedingsstoffen voor je hond bevat. Veel honden vinden het prima om hondenbrokken of blikvoer te eten, maar niet alle honden. Ook bevat deze hondenvoeding maar een klein percentage vers vlees. Dit is jammer! Vlees is namelijk een hele belangrijke voedingsstof voor de hond. Een goed alternatief is dan ook pens voor de hond. Maar waarom zou ik pens voor mijn hond kopen? Kan ik pens met andere hondenvoeding combineren? Wat zijn de voordelen van het voeren van pens aan mijn hond en waar kan ik pens voor honden kopen? Tinki.nl heeft hier een interessante artikel over geschreven.

Zoals eerder verteld krijgen honden veel brokken en blikvoeding. Maar deze hondenvoeding bevat weinig vers vlees voor de hond. Bij pens is dit namelijk wel het geval! Daarom is het goed om pens eens aan de hond te voeren. Pens hondenvoer heeft vele voordelen voor de hond. Tinki.nl heeft een paar voordelen onder elkaar gezet:

  • Pens is goed voor een hond! Het wordt namelijk gemakkelijk door de hond verteerd. Dit is beter voor zijn darmen en ontlasting.
  • Doordat de darmflora evenwichtiger wordt, heeft de hond een betere weerstand. Dit komt door de goede bacteriën die in de darmen terecht komen.
  • De hond kan een mooiere vacht krijgen.
  • De smaak van de pens is natuurlijk veel machtiger aan de hondenbrokken. Je hond zal het heerlijk vinden!
  • De hond kan minder gaan haren.
  • De eetlust van de hond zal aanzienlijk verbeteren.
  • Er zijn nog veel meer voordelen. Hieruit kun je opmaken dat pens goed voor een hond is!

Natuurlijk is het altijd wikken en wegen of pens goed voor je hond is. Niet alle honden reageren op deze opgenoemde voordelen.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 76
Actieve filtersSoort vlees: Pens1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )