Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Pensstaafjes

Pensstaafjes, een gezond tussendoortje voor de hond!

Honden vinden het heerlijk om even tussendoor, of midden op de dag lekker aan een hondenbot of staaf te kluiven. Een gezond en overheerlijk voorbeeld zijn de pensstaafjes voor de hond. In het geschreven artikel door Tinki.nl over pens voor honden, wordt duidelijk gemaakt dat pens erg goed voor de hond is. Kortom, wat is nou niet handiger om hier een gezond tussendoortje van te maken. Namelijk: de gezonde en overheerlijke pensstaafjes voor de hond!

Cane corso waakborden.jpgWaarom zijn de pensstaafjes een gezond tussendoortje?

Pensstaafjes voor de hond zijn een natuurlijk product zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. De pensstaafjes worden gedroogd door het water uit de verse pens te onttrekken. Wanneer deze gedroogd zijn worden ze in een heteluchtoven gedroogd zonder allerlei toegevoegde stoffen. Kortom, het is gezond, lekker en je kunt je hond belonen op een leuke manier. Denk hierbij aan een beloning of aan een hondensnack voor de hond.

  • Pensstaafjes kunnen een goed middel tegen tandplak voor de hond zijn.
  • Zoals eerder aangegeven zijn deze staafjes een gezonde en lekkere manier van belonen.
  • Pens is goed voor de vacht van de hond. Hierdoor zal de hond een mooie en glanzende vacht krijgen.
  • Je hond vindt het heerlijk om te kluiven.
  • Pensstaafjes zijn een ideaal tussendoortje voor de hond!
  • Deze staafjes zijn langer houdbaar dan verse pens voor de hond.

puppy speelgoed.jpg

Kan ik mijn puppy pensstaafjes voeren?


Het is natuurlijk erg handig je puppy een pensstaaf te geven, wanneer hij alles wat los en vast zit kapot bijt. Maar kan ik mijn puppy deze staafjes wel voeren? Zijn deze gevaarlijk?

Het moge duidelijk zijn dat pups heel erg veel moeten leren. Zo is dat met kluiven niet anders! Wanneer je, je pup een pensstaafje voert, is het belangrijk dat je, je hond goed onder toezicht houdt! Deze harde hondensnacks kunnen namelijk gevaarlijk zijn voor je pup en zelfs voor je volwassen hond. Je hond kan namelijk de pensstaaf in zijn geheel opeten wanneer hij te schrokkerig is. Wees dus op je hoede wanneer je, je pup of hond een pensstaaf voert!

Veel mensen vinden het eng wanneer de hond het laatste stukje van de pensstaaf opeet. Tinki.nl heeft hier een goede tip voor. Wanneer de hond het laatste stukje op wilt eten, pak hem dit af en geef je hond een nieuwe pensstaaf.


 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 20
Actieve filtersSoort vlees: PensType hondensnack: Kauwstrips/staafjes/chips2 Filters
Sorteer op

Bullterriër waakwbord.jpgWordt mijn hond dik van deze pensstaven?

Natuurlijk kun je hond dik worden wanneer je hem te veel pensstaven voert. Wanneer dit met mate gedaan wordt zal het niet snel gebeuren! Het is natuurlijk wel wikken en wegen wat de dagelijkse behoeften voor je hond zijn. Wanneer dit duidelijk is, kun je de hond pensstaafjes geven zonder hem dik te maken.

Wat zijn de voedingswaarden per 100 gram?
Calorieën: 85 kcal.
Eiwitten: 12 gram.
Vetten: 3,7 gram
Koolhydraten: 0 gram.

Boxer beeldjes.jpg

Zijn er nog andere alternatieven dan pensstaafjes voor mijn hond?


Er zijn genoeg andere alternatieven dan de pensstaafjes voor de hond! Tinki.nl heeft er een paar onder elkaar neergezet:

  • Varkensoren

Een zeer geliefd en populair product. Een overheerlijke snack voor de hond! Klik op de link ‘varkensoren’ om het assortiment te bekijken.


  • Runderoren

Een echte delicatesse voor de hond! Een makkelijk te verteren hondensnack voor iedere hond. Klik op de link ‘runderoren’ om het assortiment te bekijken.


  • Gedroogde buffelhuid

Waar kan ik pensstaafjes voor mijn hond kopen?Pensstaafjes kun je in allerlei maten en vormen kopen. Bij Tinki.nl kun je deze met elkaar vergelijken. Zo kun je de beste kwaliteit pensstaven tegen een goede prijs kopen.