Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Petcab fietskar

Petcab fietskar

Een lekker stukje fietsen terwijl de zon schijnt kan lekker verfrissend zijn. Jouw hond thuis laten is op dat moment een optie, maar jouw hond overal meenemen is natuurlijk veel leuker! Met de petcab fietskar kan jouw hond voortaan altijd mee op de fiets.! Jouw hond zit achter de fiets in de kar en jullie kunnen overal samen heen. Veel mensen hebben vaak ook geen zin om in de file te staan, dan is de petcab een goede oplossing, met de fiets gaan veel dingen vaak ook een stuk sneller. De petcab fietskar heeft veel voordelen, de kar is gemaakt van waterafstotend nylon en voorzien van gaashorren. Zo blijven insecten weg bij jouw hond.

De fietskar is verkrijgbaar in de maten S, M en L. Voor alle honden is er dus wel een mogelijkheid. Voor de kleinste hondjes tot 25kg is de petcab maat S geschikt. Voor honden vanaf 25kg tot 45kg is de petcab fietskar maat M geschikt en voor de allergrootste honden tot maximaal 65kg is de fietskar maat L geschikt. De petcab fietskar heeft een opvallende blauwe kleur waardoor het snel opvalt bij langsrijdend verkeer.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 38
Sorteer op

hondenhalsband.jpgPetcab joggerset

Is fietsen niet zo jouw ding maar wil je toch met jouw hond naar buiten. Maak dan van de petcab fietskar een petcab jogger. Bevestig het wiel aan de petcab hondenfietskar en ga lekker wandelen of een stuk joggen met je hond. De joggerset is net als de fietskar verkrijgbaar in de maten S, M, en L.

Naast de fietskarren heeft pet products ook andere producten die handig zijn voor jouw hond. De producten zijn verkrijgbaar in veel vormen, maten, designs en kleuren. Bekijk hier de rest van de producten van pet products!