Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Petsafe omheining

petsafe omheining

De petsafe omheining is natuurlijk erg handig om te gebruiken. Voordat je de omheining gaat gebruiken is het wel handig om te weten of de petsafe omheining wel geschikt is voor jouw tuin en je hond. De omheining wordt geleverd met een systeem dat tot een afstand maximaal 1300 vierkante meter een grens kan bepalen. De halsband van is waterdicht, past om een halsomvang van 15 tot 71 cm en werkt op batterijen. De hondenriem is geschikt voor alle honden met een gewicht vanaf 3,6 kg.
Standen van de halsband
De halsband van petsafe omheining kent meerdere standen. Veel honden begrijpen al snel dat ze de niet over de grens heen mogen komen, voor anderen is het toch een stuk lastiger om te begrijpen. Daarom heeft de halsband 5 standen zodat bijna iedere hond uiteindelijk de grenzen kent en niet verlegt.

Niveau                   Halsband                                  Gevoel voor je hond
1                             Toon en vibratie                      Beginnende trainingsmodus
2                             Zeer lichte correctie                Voorzichtige energie
3                             Middelmatige correctie         Gemiddelde energie
4                             Middelhoge correctie             Bovengemiddeld energie
5                             Hoge correctie                        Hoge energie

De set bevat een halsband die bij de petsafe omheining hoort. Daarnaast wordt de set standaard geleverd met een draad van 150 meter, mocht dit te kort zijn dan kun je altijd bij bestellen. De set bevat ook 50 vlaggen om te markeren het draad ligt.
De petsafe omheining dient zorgvuldig gebruik te worden. Misbruik kan leiden tot agressie of pijn bij je hond. Ga daarom met veel zorgvuldigheid om met de petsafe omheining. Lees voor gebruik de bijgeleverde handleiding goed door.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 29
Actieve filtersMerk: Petsafe1 Filters
Sorteer op