Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Petstages durable stick

Petstages durable stick voor de hond

Honden zijn verzot op het spelen met stokken, vandaar dat ze ook dol zijn op de Petstages Durable stick! Dit baanbrekende kauwspeeltje is een must voor iedere hond en is verkrijgbaar in verschillende maten, voor zowel kleine als grote viervoeters. Durable Sticks zijn ontworpen voor honden van alle leeftijden en kunnen binnenshuis worden gebruikt. Ze helpen bij het trainen van de kaakspieren van je viervoeter en, in tegenstelling tot échte stokken, versplinteren ze niet!

Ontwikkelaar Petstages is al sinds jaar en dag een begrip op het gebied van hondenspeeltjes en met de Durable Stick hebben ze zichzelf wederom bewezen. Dit artikel zal je alle ins en outs van de Durable Stick uitleggen. Ontdek alle voordelen van Durable Stick en lees gauw verder.

jarco hondenvoer.jpgWat is een Durable stick?

De naam zegt het al, of eigenlijk de Engelse vertaling; Durable Stick, een duurzame stok voor de hond. En nee, de Durable Stick is niet alleen gemaakt van hout. Naast écht hout is ook duurzaam synthetisch hout gebruikt. Deze combinatie van materialen maakt dat de Durable Stick zijn naam eer aan doet! Dit innovatieve hondenspeeltje ruikt naar echt hout, maar versplintert daarentegen niet. Naast het feit dat de Durable Stick sterker is dan normaal hout, is het ook nog eens 100% veilig.

Durable  Stick is makkelijk af te wassen en kan overal mee naartoe worden genomen. Of je nou naar het park gaat, je schoonouders of het stadscentrum; de Durable Stick is overal op zijn plek en je hondje dus ook.

De Durable Stick is verkrijgbaar in verschillende formaten, voor zowel de kleine, normale als grote hond. De verschillende varianten zijn:

 • Petstages Durable Stick Small (13 cm lang, dikte van 3 cm)
 • Petstages Durable Stick Medium (19 cm lang, dikte van 3,5 cm)
 • Petstages Durable Stick Large (19 cm lang, dikte van 4 cm)

Voor de hele kleine hondjes, te denken valt aan bijvoorbeeld de Chihuahua, is er bovendien de Durable Stick Petite. Deze is maar 10 centimeter lang en heeft een doorsnede van slechts 1 centimeter.

De maker van de Durable Stick is het Amerikaanse bedrijf Petstages. Naast de Durable Stick zijn er talloze andere vormen van Petstages hondenspeelgoed, waaronder de:

Petstages bewijst met de Durable Stick dat het meester is in het maken van innovatieve hondenspeeltjes, gemaakt van écht hout gecombineerd met duurzaam en veilig synthetisch materiaal.

hondenspeelgoed.jpgWaarom een Petstages Durable Stick?

Honden kauwen nou eenmaal graag op takken en stokken. Ook al heb je een stevige kauwer, de duurzame Durable Stick houdt stand. Het stevige materiaal kan week in week uit voldoen aan de kauwbehoefte van je hond. Bovendien is de Durable Stick hond, in tegenstelling tot ‘echte’ stokken, niet kapot te krijgen en splintert deze niet. Zodoende eet je hondje niet wat hij niet mag eten, en kun je hem gerust uren achtereen laten spelen met de Durable Stick. En geloof ons; daar zegt hij geen ‘nee’ tegen, als hij zou kunnen praten.

Tevens is de Durable Stick zeer hygiënisch, omdat hij, in tegenstelling tot bijvoorbeeld botten, na gebruik weer gemakkelijk is af te wassen. Met de Durable Stick haal je een volledig veilig en bijzonder duurzaam hondenspeeltje in huis, dat onweerstaanbaar is voor je kleine, normale of grote hond. Het maakt daarbij niet uit welke leeftijd je viervoeter heeft, de Durable Stick is er voor alle honden en kan zowel buitenshuis als binnenshuis worden gebruikt.

 

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 9
Actieve filtersTrefwoord: durable stick1 Filters
Sorteer op


De voordelen op een rijtje

Om je keuze voor de Durable Stick makkelijker te maken, hebben we hieronder de voordelen opgesomd. Durable stick is:

 • Bijzonder duurzaam, gaat lang mee
 • Niet giftig
 • Onweerstaanbaar vanwege zijn natuurlijke houtgeur
 • Verkrijgbaar in Small, Medium en Large formaat
 • Ontworpen voor honden van alle leeftijden
 • Kan ook binnenshuis worden gebruikt
 • Traint de kaakspieren van de hond
 • Splintert niet
 • Makkelijk afwasbaar

Kortom, Durable Stick, ook wel bekend als de Dogwood Stick, is een onweerstaanbaar hondenspeeltje voor je speelse hond! De Durable Stick het perfecte alternatief voor een hond die graag met stokken speelt, en deze stokken ook nog wel eens naar binnen probeert te werken. Via Tinki.nl is de Durable Stick verkrijgbaar voor alléén de allerlaagste internetprijs. Voor een paar euro haal je een superspeeltje voor je hondje in huis. Durable Stick; hond blij, jij blij!