Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Poepgrijper

Poepgrijper

Ben je op zoek naar een poepgrijper om de hondenpoep van je hond gemakkelijk te kunnen opruimen? Tinki.nl heeft naast de keuze in poepzakjes ook keuze in poep grijpers voor honden.

In Nederland hebben hondenbezitters een opruimplicht om de hondenpoep van hun hond(en) op te ruimen. Het hondenbeleid als het gaat om openbare plaatsen schoon te houden van hondenpoep kan per gemeente verschillend zijn. Om niet voor verrassingen te komen staan kun je bij je gemeente controleren hoe het hondenbeleid geregeld is.

Wanneer je hondenpoep niet opruimt kun je een boete riskeren van rond de 75 euro. Dit is jammer geld, helemaal als je de prijzen van een poep grijper of poepzakjes zit op Tinki.nl. Voor een paar euro kun je een poepgrijper voor je hond aanschaffen.

Wat veel mensen niet weten is dat hondenpoep gevaarlijk kan zijn voor kinderen. Kinderen die in aanraking komen met hondenpoep kunnen besmet raken met spoelworm.

Wanneer iedere hondenbezitter ervoor zorgt dat de poep van zijn hond of honden netjes wordt opgeruimd dan is een schoon en hygiënisch straatbeeld het positieve gevolg.

Verberg informatie

Lijst
Aantal poepgrijper gevonden: 22
Sorteer op

Een poepgrijper kun je kopen met of zonder verlengstuk. Een poep grijper met verlengstuk is ideaal voor mensen die moeilijk kunnen bukken.

Een poep grijper zorgt ervoor dat je niet met je hand in een zakje de hondenpoep hoeft aan te raken. Heel veel mensen hebben hier geen probleem mee, maar heel veel mensen gruwelen alleen al van de gedachte.

In de poep grijper zit een poepzakje. Wanneer je de poep van je hond opraapt met de poepgrijper kun je deze gemakkelijk deponeren in een hondenpoep afvalbak.

Door het zakje blijft de poepgrijper schoon en hoef je je geen zorgen te maken om vuile handen te krijgen. Eenvoudig doe je wanneer je weer thuis bent een nieuw zakje in de poep grijper. Voor de zekerheid kun je een extra zakje of zakjes meenemen. Dit kan handig zijn wanneer je hond tijdens de wandeling meer dan één keer moet poepen.