Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Puppy kleding

Puppy kleding

Heb je een puppy of verwacht je een puppy tijdens de koudere winterdagen? Dan is puppy kleding misschien wel een optie voor jouw pup. Niets is namelijk leuker dan heerlijk met je puppy te knuffelen en te spelen en daar horen natuurlijk ook buitenactiviteiten bij zoals wandelen en je pup leren zindelijk te worden.

De vacht van je puppy
De vacht van je puppy hoort dagelijks te worden geborsteld om een betere huid en vacht conditie op te bouwen. Wanneer je bijvoorbeeld met je puppy in de regen zal lopen zal dit de vacht van je puppy niet ten goede doen. Vooral bij hevige regenbuien is het een optie om je puppy te voorzien van puppy kleding. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een hondenregenjas die je puppy zal beschermen tegen regen en wind maar een gebreide hondentrui is ook een optie om je puppy te beschermen tegen de kou en natuurlijk ook om de vacht en de huid van je puppy optimaal te houden.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 336
Actieve filtersLeeftijdsfase: Puppy (2-9 maanden)1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

puppy kleding.jpgWaarom kiezen voor puppy kleding?
Puppy kleding wordt niet alleen gebruikt voor het beschermen van de vacht en huid conditie van je puppy, maar ook om je puppy te beschermen tegen eventuele hevige kou. Wanneer je puppy vanuit het nest al gewend is om naar buiten te gaan zal je puppy het waarschijnlijk minder koud hebben tijdens de koudere winterdagen dan een puppy die vaak met het nestje binnen is gebleven. Vaak zie je aan je puppy wel, wanneer ze bijvoorbeeld aan het rillen en trillen is, of ze het koud heeft. Dit kan komen doordat de vacht nog niet volledig is volgroeit en eventueel nog kale plekjes heeft op bijvoorbeeld de buik. Wanneer je puppy vier maanden oud is zal de vacht van je puppy zich vervangen door een “volwassen vacht”. Je puppy bouwt weerstand op en wanneer je puppy het niet koud heeft tijdens een wandeling buiten en er zijn geen hevige weersomstandigheden, is het ook beter je puppy deze weerstand te laten opbouwen zonder het gebruiken van puppy kleding. Wanneer je merkt dat je puppy nog veel moeite heeft met het lopen op gladde vloeren zijn er ook anti-slip sokjes voor honden te verkrijgen waardoor je puppy weer soepeler en vrijer kan lopen.