Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Puppy speelgoed

Puppy speelgoed

Puppy speelgoed is goed voor je jonge hond om leuk bezig te zijn. Maar puppyspeelgoed is ook goed voor je pup om zijn energie kwijt te kunnen. Samen met je pup spelen zorgt voor een sterkere band tussen jou en je puppy. 

Zoveel keuze

In de wereld van puppy speelgoed is er volop keuze. Tinki.nl helpt je graag bij het maken van een selectie van speelgoed voor je pup wat het beste bij je pup past. Je zult zien dat er speeltjes tussen zitten die je koopt waar je pup geen interesse voor heeft of snel kapot maakt. Het blijft uitproberen welk puppy speelgoed het beste bij je pup past. Het materiaal waar speeltjes voor puppy’s van worden gemaakt is over het algemeen van zacht aanvoelend materiaal zoals fleece of speciaal rubber welke goed is voor het gebit van je pup.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 1308
Actieve filtersLeeftijdsfase: Puppy (2-9 maanden)1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

puppy speel goed.jpg

Puppyspeelgoed is in te delen in verschillende categorieën. Hieronder een selectie waar je uit kunt kiezen.

Ben je misschien gerichter op zoek naar een bepaald merk van puppyspeelgoed? Tinki.nl heeft ook merken waar je uit kunt kiezen zoals Kong puppy.


puppy speelgoed.jpgHoe werkt het speelgedrag van je pup?

Speelgoed voor je puppy aanschaffen is om verschillende redenen goed om te doen;

Het is leuk voor je pup: Net zoals kinderen speelgoed leuk vinden geldt dit ook voor je puppy. Een hondenknuffel kan gebruikt worden om in de hondenbench neer te leggen. Dit kan helpen om je pup ’s nachts goed door te laten slapen en overdag voelt hij zich minder alleen. Wat je vaak zit is dat het speeltje wat uit het nest komt mee wordt genomen naar huis en in de slaapplek van de pup wordt gelegd.

  • Samen spelen met je pup: Dit versterkt de band met je pup en je kunt hem spelende wijs dingen leren in de opvoeding. Je kunt in de opvoeding spel gebruiken om commando’s aan te leren zoals ‘los’, ‘zoek’, ‘hier’ of ‘voor’. Om extra stimulans aan je puppy te geven kun je elke keer wanneer hij goed luistert naar het commando een hondenkoekje geven ter beloning. Tijdens het spel kun je je pup ook grenzen leren. Je pup moet leren hoe hard hij mag spelen met je. Het kan voorkomen dat je pup niet altijd met opzet bijvoorbeeld in je hand of vinger bijt. Staak het spel wanneer dit gebeurt en ga weer verder wanneer je hond rustiger is.  
  • Een pup heeft veel energie: De juiste speeltjes kunnen je pup moe maken wat ervoor zorgt dat je pup zijn energie kwijt kan. Hierbij kun je denken aan honden denkspellen zoals bijvoorbeeld een hondenpuzzel, speurspelletjes of Kong ClassicMet deze speeltjes stimuleer je de hersenen van je pup ook.
  • Tanden wisselen pup: Wanneer je pup zijn tanden gaat wisselen heeft hij extra veel behoefte om op dingen te kauwen. De kauwspeeltjes van Kong puppy zijn gemaakt van rubber welke goed is voor het gebit van je hond. Maar kauwbotjes zijn in deze periode ook goed voor je pup.
  • Socialisatieproces: Wanneer er andere honden op viste komen kan het goed zijn om je pup zijn speeltjes te laten delen. Op deze manier leer je je pup hoe om te gaan met andere honden die bij jullie thuis komen.