Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Puppybrokken

Puppybrokken voor een gezonde opgroeiende pup

Wanneer je een pup hebt, weet je dat hij in de groei zit en veel speelt. Hij heeft dus veel energie nodig om te kunnen groeien en te spelen. Het is dan ook noodzakelijk om de hond goede puppyvoer te voeren. Er zijn vele alternatieven wanneer het over puppyvoer gaat. Denk bijvoorbeeld aan de puppybrokken. Puppybrokken zijn er in veel verschillende soorten, maten en merken te koop. Het is dan ook erg lastig als baasje, om de beste puppy brokken voor je pup uit te kiezen. Daarbij komt ook nog de hoeveelheid puppybrokken die je pup dagelijks nodig heeft. Het lijken simpele dingen, maar het is nog best lastig om hierin de beste manier van voeren te vinden. Tinki.nl hoopt je hier meer duidelijkheid over te geven!

Hondenkussen.jpgHoeveel maaltijden puppy brokken mag ik mijn pup voeren?

Zoals eerder aangegeven, is het voor een pup erg belangrijk dat hij zijn dagelijkse behoeften binnen krijgt. Tinki.nl heeft hier een voorbeeld van:

 • Leeftijd tot 3 maanden:
  Hier is het erg belangrijk dat de pup goed gevoerd wordt. De puppy mag dan ook zeker 4 maaltijden per dag krijgen.
 • Leeftijd van 3 tot 12 maanden:
  Natuurlijk is het hier ook belangrijk dat de pup goed gevoerd wordt. De puppy mag hier iets minder gevoerd worden. Denk dan aan ongeveer 3 maaltijden per dag.
 • Leeftijd na 12 maanden:
  Vanaf 12 maanden hoeft de hond niet zoveel meer worden gevoerd, dan wanneer hij 3 maanden oud is. Denk dan aan ongeveer 2 maaltijden per dag.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 281
Actieve filtersLeeftijdsfase: Puppy (2-9 maanden)1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

Franse bulldog beeldjes.jpgHoeveel puppybrokken mag ik mijn pup voeren?

Het is altijd wikken en wegen hoeveel puppybrokken je pup nodig heeft. Vaak wordt het ook aangegeven op voedingsrichtlijnen op de verpakking van de puppy brokken. Tinki.nl heeft ook een paar richtlijnen, die je een indicatie kunnen geven hoeveel puppybrokken je zou kunnen geven.

 • Kijk goed of je pup te mager of te dik wordt. Wanneer de pup te dik wordt, ga je hem minder voeren. Wanneer de pup te mager wordt, ga je hem meer voeren.
 • Leeftijd van 2 tot 4 maanden:
  Weegt de hond 1 kg? Geef hem dan 60 gram puppybrokken per dag. Weegt de hond 2kg? Geef hem dan 100 gram puppybrokken per dag. Bij elke kg komt er ongeveer 30-40 gram bovenop.
 • 4 tot 8 maanden:
  Weegt de hond 1 kg? Geef hem dan 45 gram puppybrokken per dag. Zo komt er met elke kg weer 25-30 gram puppybrokken bovenop.
 • 8 tot 10 maanden:
  Weegt de hond 1 kg? Geef hem dan 35 gram puppybrokken per dag. Zo komt er met elke kg weer 25-30 gram puppybrokken bovenop.
 • Zorg ervoor dat je pup goede puppybrokken krijgt. Goede puppybrokken zijn namelijk erg belangrijk!

Tinki.nl hoopt je hier voldoende mee te hebben geïnformeerd. Bekijk de website van Tinki.nl om goede puppybrokken met elkaar te vergelijken. Zo kun je de beste keuze puppybrokken voor je pup maken!