Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Reflecterende halsband

Reflecterende halsband

Wil je graag dat je hond goed zichtbaar is, zelfs in het donker en met mistig weer? Dan is een reflecterende halsband een goede uitkomst! Wanneer je hond deze halsband draagt zal je hond goed zichtbaar zijn aangezien de halsband reflecteert dankzij lantaarnpalen en auto- en fiets verlichting. Zo kun je er zeker van zijn dat je hond ook in het donker goed zichtbaar is. Tevens zullen deze reflecterende halsbanden ook bijdragen aan de zichtbaarheid wanneer het buiten mistig is. Het zicht is dan slechter maar licht reflecteert in dit geval wel.

hondenjas2.jpgWaarom goede zichtbaarheid belangrijk is

Een reflecterende halsband is altijd handig om te gebruiken. Overdag functioneert deze als een gewone halsband, en ’s avonds zorgt de halsband voor extra veiligheid door middel van de reflecterende eigenschap.


Zeker wanneer je ’s avonds je hond los laat lopen is een reflecterende halsband ideaal. Zo kun je je hond vanaf een afstand ook goed in de gaten houden, en zo weet je altijd waar hij is. In dit geval zal een halsband met led verlichting
 ook een erg goede uitkomst zijn. Deze halsband bevat kleine lichtjes zodat je hond hierdoor ook goed zichtbaar is.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 27
Actieve filtersProducteigenschappen: Reflecterend1 Filters
Sorteer op

Posh benchmat.jpg
Extra tips!

Wanneer je overweegt om een reflecterende halsband aan te schaffen, is het misschien een goed idee om deze te combineren met een reflecterende hondenlijn. Zo ben je dubbel zo goed zichtbaar!

Een andere optie om een reflecterende halsband mee te combineren is een hondenriem met led verlichting. Hiermee wordt ook de zichtbaarheid verdubbelt, en zo kun je er helemaal zeker van zijn dat je er alles aan hebt gedaan om goed zichtbaar te zijn.

Daarnaast is het belangrijk om goed rekening te houden met de lengte van de vacht van je hond. Wanneer je hond een erg lange vacht heeft zal de vacht over de reflecterende halsband heen kunnen vallen, en zo is de zichtbaarheid niet optimaal. Wanneer de vacht voor de reflecterende halsband zit zal de band minder goed zichtbaar zijn en daardoor zal de functionaliteit van de hondenband niet compleet zijn. Vandaar dat een halsband met reflecterende delen een stuk geschikter zijn wanneer je een hond hebt met een wat kortere vacht.