Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Regenjas hond

Regenjas hond

Heeft je hond een hekel aan in de regen lopen en wil je je hond hiertegen beschermen? Wil je hond niet mee wandelen of blijft je hond gedurende de regen bij iedere boom die je tegenkomt schuilen en treuzelen? Een honden regenjas is dan de oplossing. Een regenjas voor honden beschermt je hond tegen hevige wind en regen. Deze hondenregenjas hoeft niet alleen te dienen als bescherming voor je hond tegen de regen maar kan ook dienen als een modieuze hondenjas. Zo zijn er vele verschillende soorten modellen hondenregenjassen te vinden waardoor voor iedereen wat wils te vinden is. Hierbij kan je denken aan de vele verschillende maten maar ook aan bijvoorbeeld een regenjas voor honden waarbij de poten zijn beschermd een hondenregenjas met capuchon of een regenjas die enkel de romp en dus voornamelijk de vacht van de hond bedekken.

Voor welke hond is een hondenregenjas geschikt?
Een hondenjas is geschikt voor zowel kleine als grote honden en voor zowel lang als kort harige honden. Echter wordt een hondenjas voornamelijk gebruikt voor honden die het niet leuk vinden om in de regen te lopen maar ook voor honden die kou gevoelig zijn. Dit zijn meestal honden die een kort vacht hebben.

Lijst
Aantal honden regenjas gevonden: 97
Sorteer op
Bekijk meer honden regenjas (nog 33)

Regenjas hond.jpgWaarom een regenjas voor uw hond?
Vele honden hebben een hekel aan in de regen lopen. Echter zal dit nog wel eens voorkomen in ons regenachtige kikkerlandje. Het is dan ook vaak geen optie om even te wachten tot de regenbui over is aangezien het zo maar kan zijn dat het een hele dag of zelfs dagen achter elkaar regent. Daarnaast kan het zowel in de zomer als in de winter regenen. Wanneer je hond in de winter in de regen loopt is een regenjas voor uw hond uitermate geschikt om je hond niet alleen tegen de regen te beschermen maar ook tegen de regen in combinatie met de kou zodat je hond niet onderkoelt zal raken. Hiervoor zijn vaak ook honden regenjasjes verkrijgbaar die licht gewatteerd zijn maar wanneer je hond erg kou gevoelig is wordt er vaak gebruik gemaakt van een honden winterjas. Soms kan de vacht van een hond erg stinken wanneer het in aanraking komt met regen. Hierdoor is een regenjas voor honden uitermate geschikt om de vacht van je hond te beschermen tegen vervelende geuren maar ook tegen viezigheid. Door je hond ,door middel van een honden regenjas, te beschermen houd je de vacht van je hond in een betere conditie doordat je de vacht van je hond minder vaak hoeft te wassen. Daarnaast is het niet meer nodig om uw hond uitgebreid af te drogen of te wassen wanneer je hond in de regen heeft gelopen, dit bespaart natuurlijk veel tijd. Ook wanneer je hond bijvoorbeeld de volgende dag naar de hondenshow gaat, je hond een wond(je) heeft of je zojuist vlooienmiddel hebt gebruikt om vlooien te bestrijden, mag de vacht van je hond niet nat worden. Zo zijn er nog vele redenen te bedenken waarom een hondenvacht niet nat mag worden waardoor een hondenregenjas goed van pas komt. Wanneer je vaak met je hond in bossen of modderachtige gebieden loopt zal het je vast bekend voor komen dat de vacht van je hond na de wandeling behoorlijk vies kan zijn. Deze wandelingen in combinatie met regen zullen de vacht van je hond niet bepaald goed doen. Door je hond te beschermen met een regenjas zal de regenjas de viezigheid en regen grotendeels op zich nemen. Een groot voordeel van een regenjas voor honden is, is dat in tegenstelling tot de vacht van je hond een regenjas snel en gemakkelijk is schoon te maken.