Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Reisbench hond

Reisbench hond

Een reisbench nodig voor je hond? Tinki.nl helpt je graag bij het maken van de juiste keuze in reisbenches. Vergelijk en vindt de geschikte reisbench die bij je past.

Keuze
Een reisbench is een mooi middel om je hond gemakkelijk en veilig in te kunnen vervoeren. Een bench voor op reis mag niet te zwaar zijn in gewicht. Wanneer dit wel zo is dan wordt het lastiger om de reisbench mee te nemen. Een lichtgewicht bench of een softbench kunnen een goede keuze zijn om te kiezen als reisbench. Deze benches zijn licht in het gewicht wat nodig en handig is bij een reisbench. Een kunststof bench is gemaakt van harder materiaal en kan je ook gebruiken als reisbench voor je hond. In een nylon bench zitten buizen die het frame zijn voor reisbench.

Reisbench.jpg

De keuze in welk type reisbench voor je hond de beste keuze is heeft te maken met je eigen smaak en je hond. Het kan best zijn dat je hond zijn tanden gaat zetten in een stoffen bench. Het zijn stevige benches maar de kans zit er dan wel in dat de bench kapot gaat. Bij een hond die snel op dingen kauwt kan het handiger zijn om voor een ander materiaal te kiezen zoals een kunststof bench of een draadkooi benchEen draadkooi of metalen bench is zwaarder in gewicht maar is wel bestendig tegen de tanden van je je hond. Deze benches zie je ook veelal als hondenbench bij mensen thuis. Het kan iets meer moeite kosten om de metalen bench in te klappen en mee te nemen, maar je hond heeft dan wel hetzelfde eigen plekje voor thuis als op reis.  Om je hond comfortabel in zijn reisbench te laten liggen, kun je eventueel een hondendeken of hondenkussen in de bench leggen. Dit maat dat je hond zachter kan liggen. Wel zo fijn als je hond wil gaan slapen in zijn reisbench.

Verberg informatie

Lijst
Aantal reisbenches honden gevonden: 169
Sorteer op
Bekijk meer reisbenches honden (nog )

softbenchOp reis met je hond

Niet in alle landen gelden dezelfde regels als het gaat om het vervoeren van je hond. Voordat je op vakantie gaat is het goed om te controleren wat er nodig is voor je hond.  In Italië, Duitsland, Zwitserland en Spanje is het bijvoorbeeld verplicht dat je hond vastgemaakt vervoerd worden. Hierbij kun je denken aan reisbench, autobench maar het kan ook zijn dat een autogordel voor je hond verplicht is.  Naast dat niet in alle landen dezelfde regels gelden omtrent het vervoeren van je hond zijn er ook nog andere dingen waar je rekening mee moet houden als je met je hond op reis gaat.

Hierbij kun je denken aan;

  • Je hond moet zijn eigen paspoort hebben.
  • Je hond moet een rabiës enting hebben gehad. Vraag aan je dierenarts hoe lang van te voren je dit moet doen.
  • Het chippen van honden is in Nederland verplicht. Maar heb je het chipnummer ook laten registreren van je hond?
  • Zorg dat je op reis altijd een fles water mee hebt en hondenvoer. Zo zijn er handige opvouwbare drinkbakken of drinkflessen voor je hond. Door deze te gebruiken kun je de voerbak en drinkbak van je hond die hij thuis gebruikt gewoon inpakken bij de rest van de spullen in de auto.

Controleer of laat je je informeren over het land waar je naar toe gaat. Door dit te doen kun je voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. Ga dus goed voorbereid op reis met je hond.