Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Rogz halsband

Rogz halsband

Op zoek naar een rogz halsband voor je hond? Rogz for dogz halsbanden is een mooie en duurzame keuze voor een halsband voor je hond. Vind en vergelijk producten van rogz op Tinki.nl om tot de juiste keuze voor je hond te komen.

Dermiel wondspray.jpgRogz voor elke hond

Rogz halsbanden is een mooi en degelijk product. De halsbanden zijn gemaakt van stevig en hoogwaardig nylon. Rogz for dogz hebben rekening gehouden met verschillen in honden en de leeftijden van honden. Een puppy heeft een andere halsband nodig dan een volwassen hond. Nylon is een veilig product voor je hond. Langharige of kortharige honden kunnen een halsband van rogz om hebben. De rogz for dogz halsbanden zijn voorzien van een plastic kliksluiting. De hondenriem kun je vastmaken een metalen ringetje wat aan de halsband bevestigd zit.  


Een rogz halsband is waterbestendig. Je hond kan dus ook tijdens het zwemmen gewoon zijn halsband om houden. Door de duurzame kwaliteit van halsbanden gaat de halsband jarenlang mee en kunnen jij en je hond er extra lang van genieten.
 

Boek over golden retriever.jpgKeuze in type

De keuze in halsbanden maakt dat je een geschikte halsband passend bij jouw hond kan vinden. Voorbeelden van rogz halsbanden zijn;

  • Slipketting

Deze halsband is gemaakt van nylon maar bij de opening zit een ketting. De ketting maakt dat je beter controle over je hond kunt hebben. Dit kan helpend zijn wanneer je hond veel aan de riem trekt. De halsband is gemakkelijk te verstellen.

  • Puppy halsband

Rogz for dogz heeft ook gedacht aan de puppy’s. De sterke en lief uitziende halsbanden zijn voor elke pup een aanvulling. Je pup zal stralen in zijn rogz puppy halsband. Ook deze nylon halsband kun gemakkelijk verstellen en vastmaken. Hierdoor kun lang genieten van je rogz puppy halsband.

  • Reflecterende halsband.

In het donker is het goed dat je hond goed zichtbaar is. Rogz for dogz heeft hier rekening mee gehouden door een reflecterende halsband te ontwikkelen. In de stiksels van de halsband zit reflecterend materiaal. Je hond zal altijd goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers met deze halsband om. Niet alleen je hond maar het is ook verstandig dat jij ook goed zichtbaar bent in het donker. Je kunt dit eenvoudig voor elkaar krijgen door een reflecterend jasje of band om je arm te doen. Wanneer jij en je hond goed zichtbaar zijn in het donker kun je voorkomen dat andere weggebruikers jullie pas op het laatste moment zien. Hierdoor kun je ongelukken voorkomen.

Rogz voor dogs heeft ook keuze in hondenriemen en hondentuigen. Een rogz hondentuig en riem zijn ook in leuke kleuren te koop en gemaakt van stevig materiaal.

 

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 93
Actieve filtersMerk: Rogz1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

Maat van de halsband
Het is voor je hond belangrijk dat een halsband goed zit. Een halsband mag niet te strak of te los zitten. Wanneer deze te strak zit dan komt er te veel druk te staan op het strottenhoofd. Je knijpt de lichtpijp van je hond af wat schadelijke gevolgen kan hebben.

Een te losse halsband kan gevaarlijk zijn omdat je hond dan uit zijn halsband kan ontsnappen. Je moet er toch niet aan denken dat dit gebeurt wanneer je aan het wandelen bent langs een drukke straat. Voor het welzijn en de veiligheid van je hond is het belangrijk om een goed passende halsband aan te schaffen.

Een halsband zit goed om de nek van je hond wanneer je er twee vingers achter kunt doen. Dit maakt dat er voldoende bewegingsruimte tussen de halsband en de nek van je hond zit.

De maat kun je opmeten door een meetlint, bij voorkeur een soepel meetlint, te gebruiken om de omtrek van de hals op te meten. Wanneer je tijdens het opmeten twee vingers op de hals van je hond legt kun je direct rekening houden met de bewegingsruimte die er nodig is.