Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Schrikdraad voor honden

Schrikdraad voor honden

Heeft je hond vaak de neiging om van het erf af te lopen, of loopt je hond vaak op gebieden waar hij eigenlijk niet mag komen, dan is een schrikdraad een ideale oplossing om dit tegen te gaan. Als je hond in aanraking komt met een schrikdraad zal dit een schok geven. Door middel van paaltjes en een schrikdraad dat ander spanning staat kun je een gebied afzetten, en op deze manier kun je een grens stellen tot waar je hond wel of niet mag komen. Belangrijk om te weten is dat de schokken van de schrikdraad niet schadelijk zijn, dit geldt voor zowel je hond als voor de mens. De schok is bedoeld als een corrigerende tik. Vandaar is de voltage zo minimaal dat er geen schade wordt aangericht, maar dat je hond er alleen aan wordt herinnerd dat hij hier niet mag komen.

Verboden terrein voor je hond

Schrikdraad is een goede oplossing om er voor te zorgen dat je hond niet voorbij een bepaald punt gaat, of om er voor te zorgen dat je hond niet op een verboden gebied komt. Het kan zijn dat je een bloemperk of een moestuin hebt waar je hond niet welkom is, dit gebied kun je gemakkelijk afzetten met een schrikdraad voor honden. Naast dat je hond niet van een bepaald terrein af kan, kunnen er ook geen ongewenste dieren van anderen op het afgezette gebied komen.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 2
Actieve filtersType omheining: Schrikdraad1 Filters
Sorteer op

 

Schrikdraad voor honden

 

Let op!

Zorg ervoor dat als je de omheining met paaltjes en schrikdraad plaatst, dat het draad niet te hoog zit. Als dit wel het geval is kan je hond er onderdoor kruipen, en dan heeft het natuurlijk geen zin. Daarnaast mag het draad ook niet te laag worden gespannen omdat je hond er dan gemakkelijk overheen kan springen. Zoek daarom een goede middenweg en let hier goed op bij het plaatsen van de schrikdraad voor honden.