Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Tennisbal hond

Tennisbal hond

Tennisballen voor honden zijn een handig hulpmiddel om leuke spelletjes met je hond te spelen. Vind goedkope tennisballen voor je hond op Tinki.nl. Vergelijk op Tinki.nl de aanbieders van tennisballen voor hondenEen tennisbal voor je hond kan bijna niet ontbreken in je verzameling hondenspeelgoed. Een hond tennisbal is een speeltje waar je samen met je hond mee speelt. Het wordt afgeraden om je hond alleen met een tennisbal te laten spelen. Dit komt door het risico dat je hond de bal kapot kan bijten. Wanneer je hond delen van de honden tennisbal opeet kan dit ernstige lichamelijke klachten tot gevolg hebben. 

Er zijn veel verschillende spelletjes te bedenken die je samen met je hond kunt doen, maar wat is er nu leuker dan gooien met een bal. Je kunt verschillende variaties bedenken, maar de bekendste is waarschijnlijk wel de tennisbal. Spelen met een tennisbal is voor je hond een ontzettende leuk ervaring. Jij gooit de tennisbal en je hond haalt hem weer netjes op. Maar wist je dat de normale tennisballen zoals wij die kennen gevaarlijk kunnen zijn voor je hond. Deze kunnen zorgen voor slijtage aan het gebit. Nog erger wordt het wanneer je hond delen van de tennisbal opeet, dit kan ernstige gevolgen hebben voor zijn gezondheid. Daarom zijn er speciaal tennisballen voor je hond. 

De speciale honden tennisbal is zo gemaakt dat hij niet of nauwelijks kapot kan gaan. Dit in tegenstelling tot de normale tennisbal die schadelijk kan zijn voor je hond. De honden tennisbal is een goed alternatief om op een veilige manier met je hond te kunnen spelen. Jij gooit de honden tennisbal weg en je hond brengt de honden tennisbal weer netjes naar je toe. Dit kun je blijven herhalen tot je hond geen zin meer heeft om de honden tennisbal op te halen en moe is. 

Wanneer je niet elke keer de honden tennisbal in je handen wil hebben kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een werpstok. Met deze werpstok hoef je de honden tennisbal niet meer met je blote handen aan te pakken. Wanneer de honden tennisbal vies is kun je deze met de werpstok oppakken en vervolgens weer wegwerpen. Zorg er wel altijd voor dat je het zand van de honden tennisbal klopt. Wanneer je hond zand in zijn maag krijgt kan hij hier klachten van krijgen.  

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 93
Actieve filtersType bal: Tennisbal1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

tennisbal hond.jpgOpvoeding

Een tennisbal voor je hond is verkrijgbaar is verschillende kleuren en bedrukkingen. Zo heb je leuke tennisballen met hondenpootjes erop. Een andere keuze is een tennisbal voor je hond met een piep. Honden die gek zijn op piepspeeltjes zullen een dergelijke tennisbal geweldig vinden. Kong hond verkoopt ook tennisballen met piep. Wanneer je hond alleen graag achter zijn tennisbal aanrent kun je kiezen voor een bal zonder piep. Het is aan te raden om meerdere tennisballen voor je hond te kopen. Hiervoor kun je kijken of er een aanbieder is die goedkope tennisballen voor je hond aanbiedt op Tinki.nl. Je zult zien dat je niet lang doet met één tennisbal. Dit komt doordat het een feit is dat ballen tijdens buitenspel met je hond kwijt kunnen raken en de ballen gaan op den duur kapot. Tennisballen gaan niet het hele leven van je hond. Elke keer wanneer je hond de bal in zijn bek heeft kauwt hij hierop. Blijf er goed op letten dat je hond geen deeltjes van de bal inslikt. 
Heb je al eens gehoord van het product werpstok voor honden? Een werpstok is een handig hulpmiddel om op een gemakkelijk manier de bal ver weg te kunnen gooien .Je maakt hierdoor het spel nog leuker en gemakkelijker voor jou en je hond.