Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Tennisbal hond

Tennisbal hond

Tennisballen voor honden zijn een handig hulpmiddel om leuke spelletjes met je hond te spelen. Vind goedkope tennisballen voor je hond op Tinki.nl. Vergelijk op Tinki.nl de aanbieders van tennisballen voor honden. Een tennisbal voor je hond kan bijna niet ontbreken in je verzameling hondenspeelgoed. Een hond tennisbal is een speeltje waar je samen met je hond mee speelt. Het wordt afgeraden om je hond alleen met een tennisbal te laten spelen. Dit komt door het risico dat je hond de bal kapot kan bijten. Wanneer je hond delen van de honden tennisbal opeet kan dit ernstige lichamelijke klachten tot gevolg hebben.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 98
Actieve filtersType bal: Tennisbal
Sorteer op
Bekijk meer

tennisbal hond.jpgOpvoeding

Een tennisbal voor je hond is verkrijgbaar is verschillende kleuren en bedrukkingen. Zo heb je leuke tennisballen met hondenpootjes erop. Een andere keuze is een tennisbal voor je hond met een piep. Honden die gek zijn op piepspeeltjes zullen een dergelijke tennisbal geweldig vinden. Kong hond verkoopt ook tennisballen met piep. Wanneer je hond alleen graag achter zijn tennisbal aanrent kun je kiezen voor een bal zonder piep. Het is aan te raden om meerdere tennisballen voor je hond te kopen. Hiervoor kun je kijken of er een aanbieder is die goedkope tennisballen voor je hond aanbiedt op Tinki.nl. Je zult zien dat je niet lang doet met één tennisbal. Dit komt doordat het een feit is dat ballen tijdens buitenspel met je hond kwijt kunnen raken en de ballen gaan op den duur kapot. Tennisballen gaan niet het hele leven van je hond. Elke keer wanneer je hond de bal in zijn bek heeft kauwt hij hierop. Blijf er goed op letten dat je hond geen deeltjes van de bal inslikt. 
Heb je al eens gehoord van het product werpstok voor honden? Een werpstok is een handig hulpmiddel om op een gemakkelijk manier de bal ver weg te kunnen gooien .Je maakt hierdoor het spel nog leuker en gemakkelijker voor jou en je hond.