Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Terrier kalender

Terriër kalender

Van welke soort je ook een Terriër kalender zoekt, er zijn vele soorten en maten verkrijgbaar. Zoveel kalenders als er ook soorten terriërs zijn. Te denken valt aan:

Van ieder soort is een kalender op de markt gebracht. Alle fans komen zo aan hun trekken. Je hoeft nooit mis te grijpen. En of je nu houdt van serieuze poses of van meer grappige foto’s, wat Terriër kalenders betreft is er voor elk wat wils.

Bulterriër waakwbord.jpgDe grootste onder de Terriërs

Van de grootste onder de Terriërs, de Airedaleterriër, zijn heel veel verschillende kalenders verschenen. Geen wonder ook, want deze markante hond is een ware aanwinst aan je muur. Of je nou fokker bent of hobbyist en liefhebber, de Airedaleterriër maakt een onuitwisbare indruk op jong en oud. Het is een prachtige Terriër kalender met het formaat 30 bij 30 centimeter, uitgeklapt 30 bij 60 centimeter. Bij iedere maand staat de Airedale er magnifiek op. Wat een schoonheid en wat een uitstraling.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 51
Actieve filtersAfbeelding van ras: Airedale TerrierAfbeelding van ras: American Staffordshire TerrierAfbeelding van ras: Australian Silky TerrierAfbeelding van ras: Australian TerrierAfbeelding van ras: Bedlington TerrierAfbeelding van ras: Boheemse TerrierAfbeelding van ras: Border TerrierAfbeelding van ras: Boston TerrierAfbeelding van ras: Braziliaanse TerrierAfbeelding van ras: Bull TerrierAfbeelding van ras: Cairn TerrierAfbeelding van ras: Cesky TerrierAfbeelding van ras: Dandie Dinmont TerrierAfbeelding van ras: Duitse JachtterrierAfbeelding van ras: Engelse Toy TerrierAfbeelding van ras: FoxterrierAfbeelding van ras: Foxterrier DraadhaarAfbeelding van ras: Foxterrier GladhaarAfbeelding van ras: Glen of ImaalterrierAfbeelding van ras: Ierse TerrierAfbeelding van ras: Irish Soft Coated Wheaten TerrierAfbeelding van ras: Jack Russell TerrierAfbeelding van ras: Japanse TerrierAfbeelding van ras: Kerry Blue TerrierAfbeelding van ras: Lakeland TerrierAfbeelding van ras: Manchester TerrierAfbeelding van ras: Miniatuur Bull TerrierAfbeelding van ras: Norfolk TerrierAfbeelding van ras: Norwich TerrierAfbeelding van ras: Parson Russell TerrierAfbeelding van ras: Patterdale terrierAfbeelding van ras: Pittbull TerrierAfbeelding van ras: Rat TerrierAfbeelding van ras: Rat Terrier, dwergAfbeelding van ras: Rat Terrier, grootAfbeelding van ras: Rat Terrier, middenslagAfbeelding van ras: Schotse TerrierAfbeelding van ras: Sealyham TerrierAfbeelding van ras: Skye TerrierAfbeelding van ras: Tibetaanse TerrierAfbeelding van ras: Welsh TerrierAfbeelding van ras: West Highland White TerrierAfbeelding van ras: Yorkshire Terrier43 Filters
Sorteer op