Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Thundershirt hond

Thundershirt hond

Komt je hond vaak angstig of gespannen over? Heeft je hond last van stress of een drukke omgeving? Dan is een thundershirt voor honden misschien wel de oplossing voor jou hond! Het thundershirt wordt voornamelijk gebruikt bij honden die last hebben van angst en gestrest overkomen.

Wat doet een thundershirt voor honden?
Een thundershirt voorziet je hond van een lichte, aanhoudende druk op het lichaam van je hond rondom de borstkas. Deze druk zorgt voor een rustgevend resultaat op het zenuwstelsel van je hond waardoor je hond sneller en beter tot rust komt. Meestal werkt het thundershirt voor honden vrijwel direct bij de eerste keer van gebruik. Soms is het resultaat niet direct de eerste keer van gebruik zichtbaar maar kan dit enkele keren duren. Er zijn ook kalmeringsmiddelen voor honden te verkrijgen om je hond te kalmeren. Echter is een thundershirt voor je hond duurzaam doordat je het eenmalig hoeft aan te schaffen en heeft het geen verdere bijwerkingen.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 17
Actieve filtersMerk: Thundershirt1 Filters
Sorteer op

Voor welke situaties helpt een thundershirt?
Er zijn vele activiteiten of bezigheden in het dagelijkse leven waarvan een hond angstig, druk of gestrest kan raken. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een hond die extreem druk wordt in een omgeving met veel mensen of extreem angstig is om bijvoorbeeld te reizen in een auto. Het zijn veel voorkomende angsten bij honden die verminderd kunnen worden met een thundershirt. De meest voorkomende angsten die beholpen worden met een thundershirt voor honden zijn:

Vuurwerkangst:
Een jaarlijks terugkerend probleem tijdens de dagen waarop juist sfeer en gezelligheid kenmerkend horen te zijn. Je hond ervaart vuurwerk, voornamelijk het lawaai ervan, als een bedreigende situatie.

thundershirt hond.jpgVerlatingsangst: Wanneer je hond moeite heeft om alleen te zijn kan het alleen achterblijven een behoorlijk stressvol moment zijn voor je hond. Meestal uit dit zich in het kapot bijten van bijvoorbeeld schoenen, tapijten, banken etc..

Reisangst: Wanneer je hond last heeft van reisangst, het reizen in bijvoorbeeld een auto, is een veel voorkomend verschijnsel dat je hond enorm kwijlt, hijgt, trilt of zelfs gaat braken.

Blafproblemen: Wanneer je hond problemen heeft met blaffen of juist overmatig blaft is kan een thundershirt voor je hond een oplossing zijn.

Geluidangsten: Wanneer je hond last heeft van geluidangsten zoals harde knallen van vuurwerk of zwaar optrekkende motoren ervaart je hond de geluiden als een bedreigend voorval.