Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Transportbox hond

Transportbox hond

Heb je een hulpmiddel nodig om je hond te vervoeren? Een transportbox voor honden kan dan een mooie oplossing zijn. Je hond zit veilig in zijn transportbox. Vergelijk en kies hieruit de beste transportbench die het beste is voor jou en je hond. Wanneer je een hond hebt die graag op dingen kauwt kun je beter kiezen voor een andere bench. Nylon is makkelijker kapot te maken dan bijvoorbeeld een box gemaakt van aluminium. Er zijn verschillende maten waar je uit kunt kiezen waardoor er voor elke hond de juiste hondentransportbox op maat is. Ook zijn er verschillende merken waar je uit kunt kiezen. Een voorbeeld hiervan is de Karlie transportbox.

Verberg informatie

Lijst
Aantal transportboxen hond gevonden: 74
Sorteer op
Bekijk meer transportboxen hond

softbenchTransportbench hond

Een honden transportbox kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Hierbij kun je denken aan een transport bench voor in de auto, trein , vliegtuig of voor onderweg. Hieronder staan deze mogelijkheden verder uitgelegd.

Een transportbox kun je gebruiken in de auto als autobench of reisbench. Je hond zit veilig achter in de auto zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij over de autostoelen naar voren klimt. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Deze benches zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Het opmeten van de juiste maat is belangrijk zodat je hond op een fijne manier in zijn bench kan liggen. Op de ondergrond van een autobench ligt geen deken of kleed. Om je hond zacht en comfortabel te laten liggen kun je bijvoorbeeld een hondenkussen of hondenkleed in de bench neerleggen. Wil je je hond toch op de achterbank of stoel voorin laten zitten dan kan een autohondengordel een tip zijn om te gebruiken.

  • Voor in de trein

In de trein kan het handig om gebruik van een transportbench. Je hondje kan zich veiliger voelen in een bench dan wanneer hij los moet reizen in een trein. Een kunststof bench of een andere lichtgewicht bench zijn mooie benches om hiervoor te gebruiken. Door het handvat wat aan de bovenkant zit kun je deze transportboxen makkelijk in de hand meenemen. Om je hond nog meer een gevoel van veiligheid en rust te geven tijdens de treinreis kun je een bench hoes over de transportbox doen. Dit maakt dat je hondje veel minder geluiden, licht en bewegingen meekrijgt die hem angstig of onrustig kunnen maken.

Je mag je hond niet zonder transportbox meenemen in het vliegtuig. Je hond moet in een speciale transportbox. Andere transportboxen voor honden zijn niet toegestaan. Dit heeft te maken met de veiligheid en het materiaal waarvan het is gemaakt. Als je hond mee gaat in het vliegtuig is het altijd goed om van te horen met de desbetreffende vliegmaatschappij contact op te nemen. Door te vragen welke voorwaarden zij stellen aan het vliegen met de hond kun je voorkomen dat je op het laatste moment voor vervelende verrassingen komt te staan.

  • Onderweg

Kleine honden kun je gemakkelijk vervoeren in een kleine hondentransportboxen. Je kunt je hond hierin doen wanneer je naar de dierenarts gaat. Je hond is wanneer dit nodig is van prikkels om zich heen zoals andere dieren en mensen.  

Andere handige producten om kleine hondjes te vervoeren kunnen zijn een hondenbuggy, draagtas, hondenfietskar of een hondenmand op de scooter.

Voor grotere honden kan een hondenfietskar een mooie oplossing zijn om je hond mee te vervoeren.