Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Transportbox

Vervoer je hond veilig in een transportbox

Heb je een hulpmiddel nodig om je hond te vervoeren? Een transportbox voor honden kan dan een mooie oplossing zijn. Je hond zit veilig in zijn transportbox. Vergelijk en kies hieruit de beste transportbench die het beste is voor jou en je hond. Honden transportboxen zijn in verschillende kleuren, materialen en maten verkrijgbaar. Een transportbox hond aluminium staan bekend om hun stevigheid en beschermende functie. In de auto zal de bench niet snel verschuiven en je hond kan het materiaal niet kapot maken. De ondergrond kan koud aanvullen voor je hond. Hierom is het goed om bijvoorbeeld een hondenkleed, hondendeken of hondenmatras in de box te leggen. Je hond kan dan altijd warm liggen. Een transportbench kan ook gemaakt zijn van kunststof. Dit zijn over het algemeen de boxen voor kleine honden. Deze boxen worden veelal gebruikt om de hond tijdens een dierarts bezoek in te laten zitten. 

Verberg informatie

Lijst
Aantal transportboxen gevonden: 78
Sorteer op
Bekijk meer transportboxen (nog )

Een honden transportbox kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Hierbij kun je denken aan een transport bench voor in de auto, trein , vliegtuig of voor onderweg. Hieronder staan deze mogelijkheden verder uitgelegd.

Voor in de auto: Een transportbox kun je gebruiken in de auto als autobench of reisbench. Je hond zit veilig achter in de auto zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij over de autostoelen naar voren klimt. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Deze benches zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Het opmeten van de juiste maat is belangrijk zodat je hond op een fijne manier in zijn bench kan liggen. Op de ondergrond van een autobench ligt geen deken of kleed. Om je hond zacht en comfortabel te laten liggen kun je bijvoorbeeld een hondenkussen of hondenkleed in de bench neerleggen. Wil je je hond toch op de achterbank of stoel voorin laten zitten dan kan een autohondengordel een tip zijn om te gebruiken.
 
Voor in de trein: In de trein kan het handig om gebruik van een transportbench. Je hondje kan zich veiliger voelen in een bench dan wanneer hij los moet reizen in een trein. Een kunststof bench of een andere lichtgewicht bench zijn mooie benches om hiervoor te gebruiken. Door het handvat wat aan de bovenkant zit kun je deze transportboxen makkelijk in de hand meenemen. Om je hond nog meer een gevoel van veiligheid en rust te geven tijdens de treinreis kun je een bench hoes over de transportbox doen. Dit maakt dat je hondje veel minder geluiden, licht en bewegingen meekrijgt die hem angstig of onrustig kunnen maken.

Voor in het vliegtuig
Je mag je hond niet zonder transportbox meenemen in het vliegtuig. Je hond moet in een speciale transportbox. Andere transportboxen voor honden zijn niet toegestaan. Dit heeft te maken met de veiligheid en het materiaal waarvan het is gemaakt. Als je hond mee gaat in het vliegtuig is het altijd goed om van te horen met de desbetreffende vliegmaatschappij contact op te nemen. Door te vragen welke voorwaarden zij stellen aan het vliegen met de hond kun je voorkomen dat je op het laatste moment voor vervelende verrassingen komt te staan.

Onderweg: Kleine honden kun je gemakkelijk vervoeren in een kleine hondentransportboxen. Je kunt je hond hierin doen wanneer je naar de dierenarts gaat. Je hond is wanneer dit nodig is van prikkels om zich heen zoals andere dieren en mensen.  Andere handige producten om kleine hondjes te vervoeren kunnen zijn een hondenbuggy, draagtas, hondenfietstas of een hondenmand op de scooterVoor grotere honden kan een hondenfietskar een mooie oplossing zijn om je hond mee te vervoeren.