Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Vari kennel

Vari kennel

Wil jij ook zo graag samen met jouw hond gezellig op stap, hem of haar gemakkelijk naar de hondentraining brengen, vervoeren in de auto of meenemen op vakantie doormiddel van een trein of vliegtuig? Het meest handige product op de markt om deze activiteiten te kunnen uitvoeren met jouw hond is een Varikennel. Een Varikennel is een onmisbaar product bij het vervoeren van jouw hond. Een Varikennel is gemaakt van een stevig materiaal, meestal wordt hiervoor hoogwaardig en duurzaam plastic of temperatuurbestendig kunststof gebruikt. De hygiëne van de Varikennel is erg hoog door de goede materiaalkeuze, door snel me een vochtig doekje over het materiaal heen te gaan is de Varikennel gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. De Varikennel heeft zijraampjes die zorgen voor de circulatie van de frisse lucht in de box. Naast de zijraampjes heeft de Varikennel ook een voordeurtje en aan de achterzijde een klein extra raster. De kleine raampjes en het voordeurtje zijn gevormd als raster en meestal gemaakt van hoogwaardig (verchroomd) staal. Door de rasters aan de zijkant van de Varikennel en het voordeurtje heeft jouw hond de mogelijkheid om naar buiten te kunnen kijken. De smalle en kleine zijraampjes zorgen voor een geluiddempend effect, het geluid en lawaai wordt voor jouw hond afgeweerd en/of gefilterd waardoor hij of zij rustig en veilig kan worden vervoerd

varikennel voor hondVervoeren van varikennels

Veel Varikennels worden geaccepteerd op luchthavens in Nederland. Wel moet een Varikennel aan een aantal eisen en regels voldoen voordat hij mee mag in het vliegtuig. Zo moet jouw huisdier in de Varikennel met gemak kunnen liggen, zitten, staan en hij of zij moet zich kunnen omdraaien, en daarnaast is het belangrijk dat jij jouw luchtvaartmaatschappij op de hoogte is zodat er voldoende ruimte aan boort is voor jouw viervoeter. Let wel op bij jouw huisdier, laat hem of haar rustig wennen aan de Varikennel en zorg er altijd voor dat jouw hond in een positieve stemming is op deze momenten. Gebruik de kooi niet als straf, het moet juist een positieve plek zijn voor jouw hond!

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 87
Actieve filtersType bench: Varikennel1 Filters
Sorteer op
Bekijk meer (nog )

varikennel.jpgDe varikennel

Aan de zijkant van de Varikennel kunnen drinkflessen en voerbakjes bevestigd worden, op deze manier is het erg gemakkelijk, omdat door het bevestigen het drinken en eten niet overal heen verplaatst. Vaak als je lang op stap bent met jouw hond in een varikennel, heeft jouw hond ook behoefte aan eten en drinken, daarom wordt geadviseerd om een drinkfles en een voerbakje te bevestigen bij een verblijf lager dan 2 uur. Bij een Varikennel worden vaak handgrepen meegeleverd. Deze handgrepen zitten vaak aan de bovenkant of aan de zijkant van de Varikennel. De handvaten zitten meestal al op de Varikennel gemonteerd. Door de handgrepen wordt het vervoeren van jouw hond nog makkelijk, ook kan jouw Varikennel een uitsparing hebben in plaats van een handvat om jouw hond te vervoeren. Een aantal Varikennels worden geleverd met een schouderdraaggordel met een schouderdraagstoel wordt het voor jou als baasje nog makkelijker en comfortabele en ervaart jouw hond minder stress onderweg.