Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Varkensoren Hond

Varkensoren voor de hond

Honden houden ervan om te kluiven, want dit doen ze immers al eeuwenlang. Het kluiven zorgt voor gezond tandvlees en schone tanden en kiezen. Wanneer de hond een pup is moet hij leren kluiven. Er kan dan gekozen worden tussen veel verschillende kluif botten. Je hond op gedroogde varkensoren laten kluiven is een goed alternatief. Varkensoren zijn echt een genot voor de hond! Zorg er wel voor dat de hond onder toezicht van iemand is!

Diarreeremmer voor honden.jpgWelke voor- en nadelen hanger er aan varkensoren voor de hond?

Varkensoren zijn een populaire en geliefde snack voor je hond. Natuurlijk hanger er voor-en nadelen aan het voeren van varkensoren aan de hond. Hieronder geeft Tinki.nl een aantal voor- en nadelen voor het voeren van varkensoren aan de hond.
Voordelen

  • Een populaire en geliefde snack voor de hond.
  • De hond leert kluiven.
  • Het gebit van de hond verbeterd.

Nadelen

  • De hond verteerd varkensoren moeilijk.
  • Varkensoren kunnen de ziekte Aujeszky bevatten. Deze ziekte is dodelijk!
  • De varkensoren stinken en zijn erg vet.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 11
Actieve filtersSoort vlees: VarkenVorm hondensnack: Oren2 Filters
Sorteer op

Is het verstandig om mijn hond varkensoren te voeren?

Er hangen veel verhalen in de lucht dat varkensvlees gevaarlijk voor de hond is. Daar horen dus ook varkensoren bij. De kans dat je hond de ziekte van Aujeszky oploopt is niet groot, maar de ziekte is wel dodelijk! Daarbij worden varkensoren niet goed verteerd door de hond. Dit kan ook problemen veroorzaken zoals: verstoppingen, ontstekingen etc. Het wil niet zeggen dat varkensoren levensgevaarlijk zijn voor de hond, maar als hondenliefhebber moet je er wel goed mee oppassen! Er zijn ook andere alternatieven. Voor de zekerheid kun je ook kiezen voor:

  • Runderoren, hazenoren, lamsoren etc.

Deze producten bevatten niet de ziekte van Aujeszky en zijn veel makkelijker te verteren door de hond! Wanneer je als baasje zijnde toch varkensoren kiest, bekijk dan het aanbod van Tinki.nl en ga de vergelijken welke varkensoren het beste voor de hond zijn!