Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Visolie hond

Visolie hond

Net zoals zalmolie, is er ook visolie voor honden. Visolie bestaat net zoals zalmolie uit essentiële vetzuren. Deze vetzuren zijn erg belangrijk voor de hond. Om een hond dagelijks een aanvulling van visolie te geven, zorg je ervoor dat de hond zijn dagelijkse behoeften aan omega 3 vetten binnen krijgt. Dit is erg belangrijk! De hond maakt namelijk zelf geen vetzuren aan.

Er zijn ook andere dierlijke alternatieven dan visolie voor de hond:

 • Zalm
 • Haring
 • Makreel
 • Etc.

Kortom, alle vette vissoorten bevatten gezonde essentiële vetten voor de hond.

hondenbal.jpgWaarom zou ik mijn hond visolie voeren?

Zoals vaak wordt gezegd, is het belangrijk dat je regelmatig vette vis eet. Bij mensen gebeurt dit ook wel eens. Maar bij honden niet! Terwijl het heel erg belangrijk voor een hond is. Om je hond gezond te houden is het belangrijk om hem ook goede vetzuren te geven. Visolie voor de hond is een goed alternatief! Hieronder een aantal redenen waarom je je hond ook visolie zou moeten voeren:


 • Hormoonhuishouding
  Vetzuren afkomstig uit visolie zou gunstig zijn, voor de hormoonhuishouding van de hond.
 • De hersenen
 • Omega 3 vetzuren zorgen voor een toename van het hersenvolume. Dit speelt een grote rol in het gedrag van de hond. Wanneer de hond voldoende visolie binnen krijgt, bevordert dit het geheugen en de leerprestaties van de hond.

 

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 0
Actieve filtersType voedingssupplement: Visolie1 Filters
Sorteer op


Wij hebben geen Visolie hond kunnen vinden.

Probeer uw filters minder specifiek te maken. Of herstel alle filters door op 'Filters herstellen' te klikken.

Heeft mijn hond een tekort aan vetzuren?

Er zijn bepaalde symptomen die erop kunnen wijzen dat je hond een tekort aan vetzuren heeft. Tinki.nl heeft 2 veel voorkomende symptomen van een vetzuren tekort op een rijtje gezet:

 • Een doffe en/of lelijke vacht zijn een vande meest voorkomende symptomen. Dit komt doordat de vacht als het ware wordt ingesmeerd door de vetten. Hierdoor blijft alles soepel, zacht, gezond en mooi.
 • De hond heeft last van zijn gewrichten. Ook hier worden de gewrichten ingesmeerd door de vetten. Hierdoor blijft ook alles soepel.