Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Voercontainer hond

Voercontainer Hond

Een voercontainer voor de hond houdt voer langer vers. Kies voor een voercontainer voor je hond met een goede afsluitrand, zodat niet alleen de versheid behouden blijft, maar ook de geur in de bewaardoos blijft. Er zijn zelfs voercontainers voor je hond met wieltjes aan de zijkant. Dit is vooral handig bij een grote, goed gevulde en daardoor zware, hondenvoer container.

Zorg dat je een robuuste voercontainer voor je hond in huis haalt. Op die manier heb je er nog jaren plezier van. Via onze website kun je vele hondenvoer containers vergelijken op prijs bij verschillende webwinkels. Zo haal je niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste voercontainer voor je hond in huis! Naast de voercontainer voor de hond is er ook de kattenvoer container.

De voordelen van een voercontainer voor de hond zijn hieronder voor je op een rijtje gezet. Een voercontainer voor je hond:

  • Houdt het hondenvoer simpelweg langer vers
  • Maakt het doseren van hondenvoer eenvoudig
  • Is gemakkelijk bij te vullen
  • Is, afhankelijk van het merk, voorzien van een leuke print
  • Is, afhankelijk van het model, voorzien van handige wieltjes


Een voercontainer voor je hond met een dubbele dekselzorgt ervoor dat je de brokken makkelijk kunt opbergen. Dankzij een grote opening giet je namelijk simpel en snel de voercontainer voor je hond vol met brokken. Dankzij de kleine opening kun je nauwkeurig de portie voer voor je viervoeter doseren, zonder dat de brokken meteen in groten getale uit de hondenvoer container stromen.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 13
Actieve filtersType benodigdheden: Voeropslag1 Filters
Sorteer op

voerbakken.jpgCurver Petlife

Curver heeft de Petlife voercontainer productlijn voor de hond ontwikkeld, omdat ze weten dat je trouwe viervoeter alleen het beste verdient. Hij is immers deel van de familie en heeft soms zelfs verschillende soorten speciaal voer. Verder is het niet verstandig om de brokken in een geopende zak te bewaren, aangezien dit de smaak en houdbaarheid aantast. Brokken houd je dan ook het best vers met een voercontainer van dit merk voor je hond.


Elke Curver Petlife hondenvoer container is voorzien van een leuke opdruk. Zo weet iedereen thuis dat er geen cornflakes in bewaard moeten worden. De kleinere 4,5L en 10L voercontainers zijn ideaal voor puppy’s of kleinere hondjes die dagelijks minder nodig hebben dan grote honden. Omgekeerd zijn de grote voercontainers voor de hond met een inhoud van 31L of zelfs 54L uitermate geschikt voor de grootverbruikers; de grotere hondenrassen. De twee laatstgenoemde voercontainers voor de hond zijn verrijdbaar dankzij twee stevige soepele wieltjes.