Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Werpstok

Werpstok hond

Een werpstok voor honden is een handig hulpmiddel wanneer je met je hond een balletje gaat gooien. Een werpstok is van plastic gemaakt. Het is geen speelgoed voor je hond om zelf mee te spelen, maar een hulpmiddel om een balletje gooien nog leuker te maken. Een werpstok voor je hond kun je zien als een hulpmiddel dat je gebruikt om je arm te verlengen. Werpstokken voor honden zijn licht in gewicht en kunnen in principe door iedereen gebruikt worden. Voor een paar euro kun je een werpstok vinden op Tinki.nl.

werpstok hond.jpgHoe werkt een werpstok?

Een werpstok wordt veelal met een bal geleverd. De bal die bij de werpstok zit inbegrepen is een tennisbal. Je kunt kiezen uit leuke kleurtjes. Hierbij kun je denken aan een gele werpstok of een blauwe werpstok. Tinki.nl geeft als advies om je hond met de tennisbal in de gaten te houden. Tennisballen kunnen snel kapot gaan wanneer je hond graag op dingen kauwt. Wanneer je een extreme kauwer hebt dan is aan te raden je hond niet alleen te laten zijn met de bal. Wanneer je hond een tennisbal kapot maakt en opeet, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van je hond.

Verberg informatie

Lijst
Aantal werpstokken gevonden: 36
Sorteer op

hond werp stok.jpgBal in de werpstok

Mocht de tennisbal kapot of versleten zijn kun je eenvoudig een nieuwe bal aanschaffen. Naast een tennisbal kun je ook een hondenbal gebruiken in de werpstok.  Waar je rekening mee moet houden is de maat van de bal. Een te kleine bal blijft niet vastzitten in de werpstok en een te grootte bal past niet in de werpstok. Het gewicht van de bal is ook belangrijk. Een te zware bal kun je bijna niet gooien. Een lichte bal is gemakkelijker in gebruik en je hoeft weinig kracht te zetten om de bal ver weg te kunnen gooien. Een werpstok voor honden is een ideaal product voor honden die graag willen rennen. De werpstok zorgt ervoor dat je de bal veel verder kunt gooien dan wanneer je dit zonder werpstok doet. Wanneer je een bewegelijke hond hebt zal je zien dat hij dit spel geweldig zal vinden. Je hond kan zijn energie mooi kwijt door achter de bal aan te rennen. Tijdens het spel werk je ook aan de relatie met je hond. Je kunt in het spel dingen leren zoals de commando’s ‘apport’ of ‘los’.