Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Honden winterjas

Winterjas hond

Komt de winterperiode er weer aan en wil je je hond graag beschermen tegen de kou? Een honden winterjas is dan de oplossing om uw hond te beschermen tegen de kou. Kenmerkend aan een winterjas voor honden is dat de jas beschikt over een vuil- en waterafstotende coating en winddicht is waardoor je hond lekker warm blijft tijdens het lopen. Een winterjas voor je hond biedt niet alleen bescherming tegen koude wind maar ook tegen regen en sneeuw.

Verberg informatie

Lijst
Aantal winterjas hond gevonden: 45
Sorteer op

winterjashond1.jpgSoorten honden winterjasjes
Naast het feit dat een hondenjas voornamelijk in de winter wordt gebruikt, zijn er vele verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld gebreide hondenjasjes, stijlvolle hondenjassen met bontkraag maar ook regenjasjes voor honden die het wat minder snel koud hebben maar beschermd worden tegen de kou van de regen en/of sneeuw.

Tips voor aanschaf
Bij het kopen van een honden winterjas is het verstandig om te bedenken wanneer en hoe je gebruik wilt maken van een hondenjas. Wil je voornamelijk lange wandelingen gaan maken of train je veel met je hond buiten ook wanneer het donker is? Dan kun je ervoor kiezen om een jas te kopen met reflecterende strepen erop zodat ook voor eventuele voetgangers, fietsers en automobilisten je hond goed zichtbaar is in het donker. Wanneer je voor een puppy een winterjas wilt kopen kun je het beste kiezen voor een grotere maat zodat je puppy niet binnen de kortste keren uit de winterjas is gegroeid en dus niet te strak zal zitten.