Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Wondspray hond

Wondspray hond

Ben je al bekend met wondspray voor de hond? Naast de welbekende wondzalf voor je hondvan onder andere Acederm, Dermiel en Ecostyle zijn er ook een aantal sprayvarianten. Wil je meer te weten komen over wondspray voor de hond, lees dan snel verder!

Dat je met wondspray je hond en vaak ook andere (huis)dieren kunt helpen hun wonden sneller te laten genezen ligt voor de hand. Toch heeft elke wondspray voor de hond een specifieke samenstelling en werking. Er zijn om te beginnen online verschillende typen wondspray voor de hond te vinden, waaronder onderstaande de twee voornaamste zijn:

Hierna zullen we voor elk van bovenstaande merken wondspray voor de hond kijken wat ze zo bijzonder m.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 8
Actieve filtersToedieningsvorm product: SprayTe gebruiken bij: Wonden2 Filters
Sorteer op


Wondspray Acederm (2).jpg

Wondspray voor honden

Met Acederm wondspray hond haal je een, net als het hiervoor behandelde merk, een middel in huis dat de genezing van wonden bij je trouwe viervoeter bevordert. Naast honden, kan de Acederm wondspray overigens ook gewoon worden gebruikt voor schapen, runderen, paarden en katten. Deze wondspray zorgt bij wonden van de hond voor de afstoting van dood huidweefsel en de vorming van nieuws weefsel. Het houdt de wond soepel en reduceert de kans op littekens.

De werkzame stoffen in Acederm wondspray hond zijn perubalsem, levertraan en allantoïne. Het vochtgehalte in de hoornloog wordt dankzij deze combinatie verhoogd. Ook zorgt de samenstelling van Acederm wondspray bij je hond voor grove huidweefselvorming en aansluitend voor de optimalisatie van de vorming van nieuw weefsel.

Welke wondspray voor je hond je ook kiest, via Tinki.nl vind je het simpel en snel het voor laagste prijs!